Každa rada pomôže....

Príspevok v téme: Každa rada pomôže....
ProsimVasORadu

Tak prejdem rovno k veci, nebudem sa tu rozpisovat lebo bolo by toho vela.
Moj problem spociva v tom ze vdaka AD kt. Uz vysadzujem mam dojem ze moje pocity, city, emocie su uplne na bode mrazu... Stratili sa !!!! Necitim lasku k najblizsim, necitim radost z nicoho, povinnosti kt som mala zacala som mat na haku a nemam uz iskru v zivote. Som dost mlada, vysokoskolacka a nechcem mat zniceny zivot :-( kvoli liekom. Chcem naspat moje emocie, aj stres vsetko....
Prosim ako mam navratit stratenu iskru a veselost :-(
Dakujem

Peter96

ProsimVasORadu: Žiadna žena nie je hlúpa, len lenivá môže byť.
Teraz sa už toľko netráp. Trpezlivosť ruže prináša.

michael067

Hej a čo takto poviete ľuďom ktoré takéto stavy že nič necítili žiadnu radosť, lásku k druhým, mali pred tým ako začali brať AD, alebo lieky na spätné vychytávanie sérotonínu hmmmmm?
Už sa spamätajte, existuje tísíce prípadov kedy ten človek prežíva niekoľko rokov presne to isté čo si popísala, ale neberie žiadne lieky, nakoniec ho jeho stav začne natoľko štvať že vyskúša aj tie lieky.

ProsimVasORadu

ANGEL-DEMON: plne s tebou suhlasim. Keby som vedela, co je to za svinstvo a o*ebovaky, NIKDY to nezacnem brat.... Hold, musim platit za svoju hlupost ze som to ja hlupa neriesila inak ale zacala brat lieky s ktorych som akurat tak racionalne zmyslajuci clovek bez kuska citu. Skvele.

ANGEL-DEMON

ja som to hovorila... konečne sa nasiel niekto kto jasne napisal po skusenostiach... že to ma z AD... ničia život, zdravie a ludia si myslia ze im pomahaju... je to IBA biznis!!!! nič viac..
tak isto ak aj fakt ze liek na rakovinu uz existuje ale "tým hore" vyhovuje ked ludia zomieraju,.. planeta je preludnená...

ProsimVasORadu

Ako je ale mozne, ze pri depresiach a uzkostiach som vedela citit aj lasku, tesit sa, byt vesela, mala som ciel kt chcem dosiahnut. A akonahle som z toho vonku - emocne prazdno ? Toto nepochopim.... Hrozne to ubija

_meno

ahojte ProsimVasORadu

ak mozem, v podstate ludske telo, resp. myslienky (negativne / pozitivne) su skor prejavom emocii
a emocie su prejavov hormonov
nedavno som cital pekne vysvetlenie, ze svet sa deje skrze hormony a tie su vzdy v pomere... cize napríklad ak sa citite teraz zle, je to vlastne prejav toho, ze chyba napríklad hormon stastia a je pritomny hormon ktory akoby sudi
ja neviem ani nazvy ani zlozenia ... ale v podstate vzdy to, co nemame ... nemusime sa to snazit ziskat, prave naopak staci ked to dame telu a ono to spravi samo ...
napríklad ako ked niekto je apaticky .... tak pomoze napríklad maso :D prosto zlom ked sa nakrmi telo,tak sa to zlo aj prejavuje ......rovnako ako keby napríklad zapasnik vysadil to maso, tak zacne byt citlivy.
je to taka mala pomocka, ze kvazy netreba az tak poznat odpoved na prejav pocitov ... lebo tie pocity mozme zmenit, skrze telo (napríklad ked je clovek lenivy .... je to prejav nedostatku testosteronu, clovek, chyba sila a koncentracia ... alebo ked je clovek napríklad uponahlany, je to mnoho nekvalitných cukrov ...
casto si zamiename svoje telo, poprípade svoj mozog s JA ....a to sposobuje kadejake rozpory a nechapavosti .... snazime sa prekryt JA a to prinasa len dalsie nepochopenie :)
JA treba pocuvat a telu treba rozkazovat ale aj ho pocuvat :D
z toho co pisete, ak mozem ...... vy predtým ste si nabrali baran na rohy urcite ... tymto rozhodnutim sa zacali menit hormony a tie sa potom prejavovali ako slabost. ... a teraz tymi liekami sa tato fyzicka podstata este zhorsila ... potrebujete chvilu robit presny opak toho co robite :D .... ak pracujete dajte si volno .. ak mate vela volna prinutte sa pracovat ... ak jete vela lahkeho dajte si nieco tazke ... ak mate vela oddychnu prinutte sa k aktivite ... z extremu sa do zlatej strednej cesty dostanete skrze druhy extrem .... a zlata stredna cesta je ta spravna, pretoze obsahuje vsetko s rozumnou mierou :)

Peter96

Máš pravdu exwhyz v tom, že šťastie musí vyplynúť z dobrých skutkov druhému. Každý má rád posluhovačov. Tak prosím, s radosťou slúžte pánovi.

vaporwave

áno :) podla hesla fake it until u make it

.. ak by trebalo nejaku vacsiu motivaciu moze sa k tomu pridat nejaka taka praca kde je potrebne fakovat emocie :) alebo sa prihlasit na dake kurzy dramy..

exwhyz

Keď si už prestala brať tie AD, tak sa ti tvoje emócie upravia, postupne, časom, nie hneď.
Neviem, prečo ľudia tak vehementne liečia svoje psychické problémy, začnú brať lieky, ktoré z nich urobia polomŕtvych ľudí bez tej spomínanej iskry a chuti do života.
Všetci predsa nemôžeme byť rovnakí, lebo svet je farebný.
Treba mať v prvom rade na háku všetky svoje ochorenia a ž v druhom rade sa ich treba snažiť nejako liečiť.
Keď získaš veľa dobrej karmy, tak sa ti to vráti. Ak už nevieš spraviť radosť sebe, tak ju sprav iným, to nech je tvoja aktuálna cesta životom.
www.youtube.com

Peter96

Ahoj.
Ja by som ti s radosťou poslal knižku "Hľadanie zmyslu života". Urobilo by mi veľkú radosť, keby ti pomohla.
www.martinus.sk
Lieky potláčajú vnemy, netreba sa čudovať. Istú dobu to takto bude, no musíš vysadiť lieky a telo má moc vyliečiť sa, no chce to čas. Trpezlivosť ruže prináša. Práveže strach ti prináša dojem prázdnoty. Všetko je možné tomu, kdo veri. Tak prosím, nestrácaj nádej, tá umiera posledná.