nemám nervy už na rodinu priateľky

Príspevok v téme: nemám nervy už na rodinu priateľky
sosák123123

Všetko to začalo pred 4 mesiacmi keď som začal chodiť s aktuálnou priateľkou. Ešte predtým ako som s ňou začal chodiť tak som bol raz v bare s jej bratom a taký chalan chcel zbiť čašníčku tak sme zakročili a dostali sme bitku(áno, 7 na 2 nie je žiadna výhra). Priateľka pracuje od 6-18 v robote, ja aktuálne nepracujem ale tiež mám robotu do takej 5tej. Problém je v tom, že celej jej rodine prepína. Zo začiatku ešte keď som s ňou nechodil tak som s tým nemal problém, ale po tej bitke keď sme išli hneď ku kamarátovi(lebo to bolo najbližšie si schladiť rany) tak ma jeho/jej rodičia začali neznášať. Priateľka je v robote do 6tej, dokým sa osprchuje atď. a dokým ideme von je tak 7 hodín. Problém je v tom, že jej rodičom a nie len jej ale všetkým z rodiny vadí že vraj je so mnou dlho keď sme spolu vonku tak 2-4 hodiny denne. Chodíme ku mne kedže mne robí zle slnko(operácie znamienok a kožné problémy) a oni jej za to len nadávajú. Ja už na to nemám nervy, stále sa do nás starajú, jej sa pýtajú že či chodíme preto lebo to je u nás pekné(áno, som dobre zabezpečený zo strany rodičov), či chodí so mnou kvôli peniazom a také blbosti. Dneska nemohla ísť von lebo že vraj musí strážiť brata(má 10-11 neviem), tak sme sa dohodli že si spravíme nejaký spoločný deň aj s jej bratom. Chceli sme ísť do kina ale kedže nevie čítať a boli tam len blbosti tak sme nakoniec išli ku mne. Boli sme u mňa 2 hodiny, za ten čas čo on sa hral som ja navaril atď pre všetkých, a zrazu jej volala krstná že či je normálna že ho berie ku mne len aby bola so mnou. Tak sme zaviezli jej brata lebo jej druhý brat bol doma že on ho postráži na hodinu a potom príde domov aj ona. No v tom jej volal otec že čo to má znamenať že je stále u mňa a že jeho zaviezla domov a že ho nechala samého doma(starší brat rúbal na dvore triesky). A takéto veci sa dejú každý deň... už na to nemám nervy, vie mi niekto poradiť čo robiť? Lebo sa to vo mne zbiera a raz keď vybuchnem tak tam už nikdy nebudem vítaný.

kafe

čo na svoju rodinu hovorí priateľka? Nech si to ona vydiskutuje s rodičmi, že je dospelá, vie čo robí, s kým chodí a prečo. Do toho jej nemajú čo kafrať. A ona ti tiež nemusí vešať na nos všetky sračky čo si o tebe myslia a hovoria jej rodičia. To keď moji rodičia mali blbé reči na priateľa, prestala som sa s nimi baviť a o mojom živote vedeli veľké makové. A priateľovi som to nehovorila vôbec.

Lenže 18 rokov je dosť málo, oni ju stále berú ako decko, na ktoré musia dávať v tomto zlom zlom svete pozor. Ak si ONA nevybuduje nejaký životný priestor a voľnosť (robiť si svoje povinnosti doma ale aj tráviť voľný čas podľa svojich predstáv), tak jej rodičia budú kecať do života dlho. Robí doma čo je treba? Navarí, uprace, prispieva finančne na domácnosť? Ak je to rodičom málo, zostáva jediné - zbaliť sa a odísť. Ale kým býva s nimi, budú ju brať ako malé, hlúpe decko, dostatočne schopné postarať sa o mladšieho súrodenca ale neschopné robiť rozhodnutia vo vlastnom živote. Preto sa budú snažiť rozhodovať za ňu - s kým má randiť a kto je dostatočne vhodný pre ňu.

Tiež si myslím, že je celkom dobrý nápad čo spomína Jax - prísť za nimi a porozprávať sa z očí do očí. Len mám pocit, že v tvojom prípade - strácaš už nervy - ten rozhovor nedopadne dobre a vy sa len nechutne pohádate. Takže ja by som v takejto situácii zaradila spiatočku, prestala riešiť rodičov a čo si oni myslia, nebavte sa viac o nich, nech si kočka rieši svojich rodičov sama. A keď trochu vychladneš, tá nasratosť pominie, vtedy skús rozhovor.

Messje

Podla nich si priviedol ich clena rodiny do problemov co sa tyka tej bitky.Oni to vidia tak,ze keby nie teba,on by sa do bitky nezapojil a nevyfasoval by.Si pre nich nasilnik ktory riesi problemy bitkou a tak maju strach ze raz ublizis aj jej.Ja som tiez proti fyzickemu nasiliu a tak je u mna velmi tazke ho ospravedlnit.Mal by sisa ich opytat ci ta nechcu prijat kvoli tomi incidenty v bare.Ak ste si aj vypili,si pre nich uz aj alkoholik.Vysvetli im tu situaciu.Ja by som isla touto cestou.

Jax

Siel by som za nimi a otvorene sa ich spytal, co im na mne vadi. Skusil by som byt velmi kludny a nevybuchnut. A keby som sa nic konstruktivne nedozvedel, vysral by som sa na nich. Total ignoracia

sosák123123

jej rodičia ma nechcú u nej ani vidieť :D dokonca mi zakázali sa otáčať autom pred ich domom(nechápem celkom)

ANGEL-DEMON

tak skus travit cas aj u nich, nenos ju len k sebe, nech vas maju jej rodicia na ociach,..mozno sa upokoja...