Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som v koncoch

Príspevok v téme: Som v koncoch
Zufalad2

Mam problem ..uz je to neunosne preto som sa rozhodla pisat sem...mam priatela sme spolu 7 mesiacov..asi mesiac je to vsak velmi narocne ..cca pred mesiacom sme sa s priatelom rozpravali o byvalych vztahoch a on nevie prekusnut, zmierit sa ze som niekoho mala skor ze som mala sex...tvrdi mi ze sa neciti byt vynimocny a ze si ma menej vazi a tak... pokial to neriesime je to Ok ale akonahle ma blbe myslienky je ku mne odmerany, tvrdi a tak ..citim sa ako prostitutka vtedy ..pri tom to ze mam nieco za sebou a niesom pana vedel uz na zaciatku vztahu len sme sa o tom nebavili otvorene a jedneho mojho prveho priatela s ktorym som bola 2 roky pozna osobne ..on mal tiez byvale vztahy taktiez zil sexualne..som v koncoch prosim poradte mi ako mu mam dat pocit vynimocnosti :( snazim sa ako viem :( (mam 22 priatel 23)

ANGEL-DEMON

ono je to tvoj problem ked chodiš s debilmi! sa s ním rozíd nemá to zmysel... lebo dalsi tvoj buduci ti bude vykrikovať ze na čo si spávala s niekym kto ta ma za k*ur*vu....

Messje

To len keby si mala pred nim dokonaly vztah tak by ti ho nevykrikoval?To by si ale potom s nim nebola ale stale bola v tom vztahu.A ked teda jeho vztahy pred tebou boli bez problemov ktore by sa dali vycitat...preco v tych vztahoch nie je?Na čo sa ludia bavia o vztahoch predtym ked ich nevedia prekusnut?
Ty mu proste povedz,ze ak ta nedokaze prijat a respektovat teraz...ale riesit tvoju minulost,tak ten vztah nema vyznam.Ty to nezmenis a z hlavy mu to nevytrhnes.Robila si to co si vtedy uznala za vhodne.On nech potom nevyhladava vztahy,lebo kazdy clovek ma nejaku minulost.A ked sa s tym nevie popasovat tak nech je sam.Ak ta ma rad...ma ta rad taku aka si teraz...nie aka si bola.Vtedy ta nepoznal.Opytaj sa ho ked je taky mudry preco ta vtedy nevyhladal a nevytrhol z toho vztahu aby ti pomohol.Lebo ta nepoznal?Tak nech to neriesi.

Jax

Chodis s nezrelym deckom a potom riesis taketo hluposti. Minulost nezmenis, to on ma v hlave nasrate, nespravis s tym nic. Bud sa uvedomi alebo poleti. Nema zmysel drzat sa ho.

Zufalad2

Ano ..som mu aj povedala ze on mal tiez byvale..ale ze ku mne sa moji byvali správali hnusne ..vela som si toho zleho prezila..:( ..a ze aj napriek tomu som s nimi spala..ze to nechape..a ze on teraz musi riesit moje traumi ..a neciti sa pri mne vynimocny a tym padom si ma menej vazi a tak

ANGEL-DEMON

ako by on bol svätý.. kopni ho do riti a nech si ide hladat frajerku do kláštora..! si mu povedala ze ty mu nevykrikujes ze mal druhe pred tebou...? a že ty ho pre zmenu považuješ za gigola mu povedz...