mam nepravidelny cyklus,niekedy 28,niekedy 30dni,poslednu ms som mala 30.5. a vcera nechraneny styk ale nespravil sa do mna..potom po styku cele poobede som mala zvlastne "pocity"(znie to blbo,ale bolesti do neboli) v podbrusku a dnes rano som mala strasne bolesti,najprv ako predmenstruacne, neskor take pichanie v okoli vajecnikov a v maternici a mala som pocit ze akonahle by som nieco zjedla tak by ma naplo...ovulaciu by som mala mat teoreticky uz za sebou,ale bojim sa ci by som nemohla byt tehotna,alebo co to moze byt..zapal ? a kedy v tehotenstve nastavaju ranne nevolnosti ? dakujem
bolesti po styku,ovulacia,tehotenstvo ? bojim sa
Tak sa drz, pa
dakujem,upokojila si ma :) uvidim co bude dalej..
Tazko povedat -len podla seba viem, ze so mnou stres robi divy..vie ma boliet aj to, co nemam. (A s tym vytokom -netusim, mozno fakt prejav nejakeho zapalu-ved ak sa nebudes ciit dobre, pripadne budes mat pocit, ze sa to horsi -chod radsej na gyndu)
jedna znama brala postinor a nebolo jej nic..ale kamoska kt.ma problemy s bilirubinom mala nenormalne problemy a bola UPLNE rozbita,presne ako hovoris..viem ze by som skoncila podobne a mozno aj v nemocnici,a vysvetlovat ze som brala postinor sa mi moc nechce :/
dakujem :) je to mozne..myslis ze aj tie bolesti boli kvoli stresom? zacinam mat trosku aj vytok,vcera som nemala vobec ziadny
a k tomu postinoru -ked mavas taketo problemy, tak ho fakt radsej neber. Neviem , lebo som ho nikdy nevzala -ale tiez vie dobre zamavat organizmom a tie baby co tu pisali boli uplne rozbite
ovulacia je niekde v strede cyklu..myslim, ze 21 je vela-mas celkom pravidelny cyklus, tak uz ju mas (podla mna) za sebou. Ono to moze byt vsetko sposobene stresom -clovek aj ked si neuvedomuje -tak jeho podvedomie pracuje. Mala si nechraneny styk a podvedomie zaplo
viem ze postinor je svinstvo..nechcem ho brat ani preto,ze v puberte som zvykla obcas odpadnut (pricina sa nezistila) a mala som vselijake problemy,casto mi byvalo zle,a myslim ze keby som vzala postinor,urcite by to malo len negativne nasledky..myslim ze ovulaciu som uz mala,ale mozno sa mylim :/ vsade pisu ze ovulacia nastava okolo 14.teho dna,niekde som pred chvilou na fore citala ze okolo 21... babo URCITE nechcem najblizsich min 5 rokov
mozno je to len nervozita, alebo zaciatok nejakej choroby (teraz je vela viroz a prechladnuti). Postinor je svinstvo -ale ak teraz nechcete babo ..mozno je riesenie
ospravedlnujem sa za pridanie 3 tem,stalo sa to nechtiac :(..este by som mohla vziat postinor,lebo neubehlo ani 24hod ale nechcem ho brat..a nechcem ho brat zbytocne..ale strasne sa bojim kvoli tym bolestiam co som mala rano