Duch?

Príspevok v téme: Duch?
Klaaaudy

Veríte na duchov? Ja som doteraz neverila ale pred pár dňami som sa v noci zobudila a viete keď s vonku svietia lampy a na stenu v izbe mi tam svietilo svetlo.A viem,že to nebola spánková paralýza lebo ja som bola hore,kukukala som sa na mobil kolko je hodín a ležala som a otočila som sa na stranu a videla som iba tien na tej stene. Hneď som zapla svetlo a utekala zobudit rodičov no ale ty na mňa kukali ako na blázna. Ja na isto viem ,že som nespala. A videla som ho! Tien človeka,normálne bol vysoký ako človek a rozmýšlala som či to nebol môj starký ale on už zomrel pred 10timi rokmi.A bola to jeho izba.

mascha

ako malá si vyvolávala duchov démonov?!!! tak potom sa nečuduj, to sú už dôsledky, s duchmi sa nezahráva, môžeš mať psychické problémy..
na noc nemaj mobil pri sebe, žiarenie poškodzuje. ak by si aj napriek tomuto opatreniu mala ten istý problém budeš potrebovať duchovnú pomoc, lebo neviem či by si mala odvahu opýtať sa kto je a čo chce..

Klaaaudy

Ale to sa stalo len raz. Nikdy predtým som nevidela.ani neverila na niečo také . Ešte raz keď som spala u priateľa tak som tiež nevedela spať tak som bola dlho na mobile. A kukala sa na priatela ako spi a začal niečo hovoriť a som sa ho opýtala,čo sa ti snivalo? A do ucha mi taký hlas že no čo asi čo? A potom som chcela kričať a nemohla som.Ale to bola tá spanková paralýza lebo som len ležala a nič som nemohla,to je už o inom.Ale doma sa nič zvláštne nedeje,len ocino mi hovoril,že zvykne v noci počuť ako praska podlaha a kroky ako idu k postely a potom ticho ostane. Ale to mi už hovoril dávnejšie a ešte mamina mu hovorila nech mi to nehovorí lebo ja som strachoprd od malička sa bojím takýchto veci lebo keď som bola malá vyvolávala som duchov demonov a všetko možné :D

exwhyz

Zosnulí sa k nám nemôžu len tak ľahko dostať a podľa mňa je to pre nich nemožné. Ak uvidíte ducha zosnulého, tak ide najskôr o démona, ktorý si na seba zobral podobizeň zosnulého.
Nikdy sa s tým duchom nepúšťajte do konverzácie, lebo by Vás mohol zničiť. Najlepšie je ich ignorovať a nebáť sa.

mascha

je to možné, mňa tiež v noci zobudil duch, prosila som anjela o ochranu a hoci som nevedela o koho sa jedná, pomodlila som sa za tú dušu