ahojte... pre pár mesiacmi som začala chodiť s jedným mužom , bol veľmi milý a zaľúbili sme sa do seba , no v poslednej dobe je to divné. Pomaly sa so mnou nerozpráva , keď sa ho spýtam čo mu je alebo či sa nehnevá , tak odpovie že sa nehnevá , na ďalší deň sa už ospravedlňuje za zlú náladu a stále dookola... čo by som v takomto prípade mala robiť? nechať ho nech sa ukľudni sám alebo znášať ďalej jeho "zle nálady"?
Zmenil sa?
To ta zneuziva, prec od takeho uchyla...
co mu sibe? potom naco sa s tebou stretava aby mal hentake naladicky? mu to povedz
Vyser sa nanho takto sa zalubeny muz nesprava
Život je bezpochýb zmena. Mne sa zdá, že hocičo povieš dotyčnému, on ťa nepočúvne asi nikdy, dokolečka si opakujú svoju pesničku a myšlienky nezmenia a nie a nie. Slová nepomôžu. Silno sa ohradili a nechcú sa dostať do úzkych.
je mozne, ze ma proste taku povahu- je melancholik. Kym ta spoznaval, mozno sa snazil o to, aby to zakryl, ale ak je to tak, s tym sa musis naucit zit. Teda skor nezit. Oni su casto utiahnuti, neziju svoj zivot, su stale akoby bez zivota, smutni, nekomunikativni. Poznam ich zopar. Ale moze mat aj depresie. A to je tiez velmi zle. Ak je to jeden z tychto pripadov, tak sa priprav na tazky zivot.
Rozísť sa s ním, rýchlo!