Ahojte,tak začnem tým,že mám 20rokov priateľ 22 .. sme spolu necelých 5rokov. Naši rodičia sa poznajú tak,že keď sa stretnú tak sa pozdravia a prehodia pár viet .A kedže som mala tie narodeny a oslavu tak rodičia mi povedali,že mám pozvať aj priateľovich rodičov,že už by bolo načase sa spoznať aj "oficiálne" ale maminu potom napadlo ,že aby tam nemuseli byť na rodinej oslave s ľudmi ktorých vôbec nepoznajú tak si pojdeme niekde sadnúť .Ja priateľ moji a jeho rodičia,že ich mám teda pozvať ,ja som už bola celá rada aj s priatelom ,že konečne sa už normálne zoznamia ale čo sa stalo? Pekne som im povedala ,že bola by som rada ak by sme na moje narodeniny si išli sadnúť do reštaurácie s rodičmi že my a vy. A oni povedali,že nemajú záujem sa spoznať lepšie s mojimi rodičmi vraj im stači keď sa pozdravia na ulici a ešte,že dokým nebudeme zasnúbeny,že sa to už nemám viac krát pýtať ..,že čo ak sa rozídeme a ešte nakoniec povedali,že aj tak sa im nedá v ten deň majú iné plany a hadajte čo také dôležité robili? Sedeli doma pred telkou!! Ak máte priatelov priatelky ako vychádzaju vaši rodičia?
Odmietnutie pozvania
Proste to ignoruj. Raz sa s tym zmieri, jeho matka hlavne. Aj u nas doma bola moja priatelka slapka, kurva a cojaviem co este vsetko.
Do spoločnosti chodia. Skorej to,že nemajú radi mňa.Ako spravajú sa ku mne normálne ale tú falošnosť cítiť. Ale rodičia vraveli,že si s toho nemám nič robiť lebo on je jedináčik a jeho mamina to bere tak,že kvoli mne on nieje nikdy doma,že mu ho kradnem .
Problem nieje nikde. Jeho rodicia asi neradi chodia do spolocnosti alebo nemaju radi teba. Vlastne ti to moze byt ukradnute, a aj by malo byt. Zit s nimi nebudes, alebo sa aspon snaz aby si nemusela.
Ale ani nejde o to,že odmietli ale aj o to,že klamali a ešte aj ten blbý dôvod! Ako kebyže keď budeme zasnubený sa nemože niečo stať a rozídeme sa a čo potom? Nič by sa im nestalo kebyže ideme na tú narodeninovú večeru. Dosť ma to nahnevalo
Mal ale to bola taká decká láska to mal len 14 :) tak neviem kde je problém
nemal nahodou nejako viac byvalych? jedna znama mi hovorila ze odmietla spoznat rodinu priatelky lebo chlapec mal za poslednych 8 rokov viac ako 10 vaznych znamosti... a na to matka povedala ze uz odmieta pred zasnubami taketo navstevy lebo nema zaujme spoznavat cele mesto...
????