prosim ako vnimate ludi u ktorych su peniaze na prvom mieste? tento človek je uplne bez empatie a teši ho len to ked zarobi peniaze ,proste nič ine ho nenaplna.žiadne city ,emocie ,rodina proste nič. Radost ma len a len z peniazi a materialnych veci .
Peniaze na prvom mieste
Majulienka1, fandím Ti, len, ak máš deti, daj pozor, aby si si ich stihla užiť, vyrastú až priveľmi rýchlo.
Majulienka1 tak to neni myslene... dam ti priklad... mas zamestnanca ktory zarobi 2000 na ruku.. nemusi sa moc namahat odrobi 8 hodin denne zabezbeci rodinu a nazodrie sa. Ak su ale unho peniaze na prvom mieste tak sa necha povysit bude sef/manazer zarobi mozno 3000 na ruku ale musi robit 10 hodin a je neustale v strese. Takisto zabezpeci rodinu namiesto ojazdeneho auta si kupy nove prestahuje sa do o nieco vecsieho bytu ale v podstate sa jeho zivot pozitivne nezmeni. Ale jemu to za to stoji.. aspon tak som to pochopil...
Poviem ti jedno, ak máš peniaze je to v pohode, ale ak nemáš, tak máš problém. Ja mám tiež svoju rodinu, ale prvoradé sú pre mňa peniaze a rodina. Kebyže nemáme peniaze, je to ťažké a každá hádka v rodine pramení práve z peňazí. Zarobíme koľko potrebujeme, síce robíme od vidím do nevidím a takto je to fajn.
ako ich vnímam? Ako schopných a šikovných. Idú si za tým, čo sa im páči. Rovnako ako potápači, horolezci, tuláci.. našli si každý niečo úplne iné, čo ich vnútorne uspokojuje. A od takýchto ľudí, trochu streštených, ťažko čakať, že city a rodina im dá toľko endorfínov ako úspech v práci a potulky svetom. Mne sa materiálny ľudia páčia. Fandím im :) aspoň niekto nech zarába peniaze, keď to drvivej väčšine nejde. A nech si ich potom aj patrične užívajú, so všetkým tým luxusom, čo k tomu patrí.
Skôr by ťa mali škrieť tí, ktorí nie sú schopní si zarobiť peniaze a ktorí čakajú, že im stále niekto pomôže.
jablko835 ako nici? co takeho spravil?
0vecka,presne to mam na mysli či nejde nejak z detstva alebo dokazovanie si niečoho . Mame ho radi aj bez penazi on ma pocit že je niečo menej ked nema.No prerasta mu to cez hlavu.
angel demon,vobec teraz nejde o peniaze ani o to či sa podeli. Ide o rodinneho prislušnika a niči to celu rodinu ta honba za peniazmi.
akoze podla mna je to uplne v pohode ak nejde cez mrtvoly tak nech si zaraba... a myslim si ze dost casto nebyvaju stastni..co tak pozorujem vecsinou su to ludia ktori mali tazke detstvo a potrebuju si sami dokazat ze su dolezity a schopni