Ahojte vsetke dobre duse :)
Prosim Vas o radu,ak mate podobne zdravotne tazkosti.
Priblizne rok chodim po lekaroch z bolestami brucha na lavej strane pod rebrami, k tomu sa pridruzuje migrena a pupence na dlaniach ktore su naliate vodickou a ked to praskne hrozne to svrbi.Mavam to skoro po kazdom jedle,a taktiez ma velmi nafukne. pomaly uz som nevedela co jest a na vysetreniach som nepochodila.Na alergologii mi nepotvrdilu alergiu na ziadnu potravinu, imunologia znizene IgA, gastro vsetko ok, akurat nadmerne mnozstvo kyseliny v zaludku.Na to mi predpisali Ganaton.Meriam 160 cm a vazim 42kg ... Zistila som, ze ked nejem muku, sladke a v podstate jem len bielkoviny a strukoviny+ovocie je mi lepsie...Na nete som vycitala ze to moze byt kvasinkova infekcia niekde vo vnutri tela, robila som si test zo slin a vysiel mi pozitivny.Problem je v tom, ze mi to niked nechcu vysetrit na gastro mi povedali ze to nerobia take testy a moja privatna lekarka o tom tiez nikdy nepocula...Nakupila som si rozne probiotika, GSE, vitamin B a ine suplementy, taktiez sa snazim drzat tu dietu, ale moje bolesti brucha neustupuju akonahle zjem nieco ine.Myslite si ze to moze byt systemova candida alebo co mi vlastne je ? Dakujem vsetkym kto si da namahu a prispeje nazorom. prajem krasny den
Candida ?
Ako sa spravne davkuje soda bicarbona?
áno, musíš vedieť vystihnúť správne dávkovanie, to platí ako pre palinu, tak všeobecne, však aj jed ak sa správne nadávkuje, môže vyliečiť a nie uškodiť...
soda bikarbona "Bio" sa dá kúpiť v predajniach zdravej výživy
Ahoj Mascha, dakujem za Tvoju radu. O tej rastlinke som nepocula ale hned ako som si to prečitala hodila som to do googlu a vyzera to super, takze si ju pozhanam a budem pit teb čaj. O sode bikarbone som čitala ale su rozne nazory, vraj pomáha proti parazitom lebo je silne zasadita, ale ze obsahuje nieco co skodi na ine organy tak neviem no ked to nebudem prehanat malo by to byt ok:) Dakujem za tvoje rady, super piatok prajem. Dia
nie som lekár, ale viem, že by ti určite pomohla palina, s pitím horkého čaju asi dlho nevydržíš, výhodnejšie riešenie by bolo napráškovať a brať v kapsuliach,alebo môžeš skúsiť piť sodu bikarbonu, tá znepríjemňuje prostredie škodlivým mikroorganizmom, tak ho opúšťajú, alebo každé ráno nalačno piť citrón.šťavu,s medom,čili,alebo piť zelené smootie,alebo šťavy,ktoré obsahujú veľa antioxidantov atď.