Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MMS

mascha

veď v BA máte plno detoxikačných centier, kde by mali vedieť zistiť aké škodlivé patogény máš v sebe...
doktor ti nebral vzorky stolice? krv na EOZ, ten červik nevidel. len si mu hovorila?
odčervovacie lieky si kupujú ľudia v Rakúsku...

Poradte

Z bratislavy.
Prepac ale svoju mailovu adresu sem nechcem davat...
Aj tak si ale myslim ze je lepsie ked tu piseme aspon to pomoze viacerym... Alebo preco chces radsej na mail?
Ja by som aj uzivala najprv tie lieky lenze dr mi nechcel dat a neviem kde ten praziquantel zohnat

mascha

neviem aký máš aktivátor, ja som ho objednávala pred dvoma rokmi, odvtedy môžu byť nové spôsoby,alebo ten pomer platí pre kyselinu citrónovú s HCL je to jednoduchšie...
parazitologička HB odporúča najskôr brať MMS, aby sa zlikvidovali malé parazity,ináč to nepôjde s väčšími...
záleží podľa príznakov, možno že ani MMS nepotrebuješ..
nepíšeš mail.adresu, z ktorého si regionu?

Poradte

Boze. No ja asi hlisty a nevylucujem ani pasomnicu. Tak mozno mms este viac uskodi ako pomoze :(
Potom uz neviem co robit lebo dr mi lieky nedal.
A ty si uzivala 1:1? Lebo vsade sa pise pomer 1:5
Este raz dakujem!
Pomohlo ti to na nieco konkretne?

mascha

ja som brala niekoľko dní len po jednej kvapke, niekedy som síce vzala aj dve ale to bolo len sporadicky...cítila som hneď účinok,ale ako som písala, väčšie parazity môže zatlačiť hlbšie,tak treba vystihnúť dobu užívania
ak máš prvoky, baktérie,vírusy malo by ti to určite zabrať,môžeš skúsiť brať každé dve hodiny...
veľa informácií nájdeš na českých fórach..
napíš mail adresu ak budeš mať ďalšie otázky

Poradte

Dakujem!!
Velmi velmi by mi pomohlo keby si mi napisala viac..pomohlo ti to na nieco? Ako dlho si to uzivala? Osemkrat denne sa mi zda vela, bojim sa toho, nikde nie je presny navod a vsetci ma strasia ci mi sibe ze to do seba chcem davat..
Dala si prvy den 1:1 a druhy den 2:2? A potom?
Velmi pekne dakujem!

mascha

na webe môžeš nájsť stránky,ktoré obsahujú aj návody...
ale ja som užívala 1 kvapku MMS aktivovala 1 kvapkou HCL do 20 sekund, zaliať vodou, pohár vypiť naraz, nie na lačno, ja som pila denne 8x každú hodinu, čítala som, že je to najvýhodnejšie dávkovanie, podľa príznakov,druhu choroby sa postupne zvyšujú dávky t.j. 2 kvapky atď. čo som ja už nerobila, je to individuálne, u teba to môže ináč reagovať ako u mňa,nájdi si informácie,aby si nadobudla istotu,lebo takéto tápanie nemá dobrý vplyv na liečbu a môžeš spraviť chybu