Ahoj, stala sa mi taká vec a som už aj znechutená vlastne z viacerych , takto vačšinou 24hod/ denne som s deťmi partnera a nikam nechodím .... Len domácnosť a veci s tým spojené , potom raz za čas k mame s nimi a tak .... Včera som išla do solárka - to je môj jediný relax , nepijem , nefajčím ....spravím všetko čo je treba . A tu keď som sa vrátila hneď otázky , kde som bola tak dlho , koľko je hodín , bola som kúpiť ešte kapsicky pre zvieratá a chvíľu som pokecala asi po 2 rokoch s kamoskou .... Nie som ani jeho manželka ani matka jeho detí , starám sa mu po väčšine o deti sama aj o domácnosť , fakt nemám právo ísť aspoň takto na chvíľu preč ? Hneď obvinenia , ja už aj prestávam mat chuť spávať pri ňom v posteli , nemám chuť sa ani ráno zobudiť , úplne už som smutná a neteší ma tento vzťah ..... Myslela som že to bude iné , ale čím ďalej , tým si viac myslím , že asi to nemá význam ....
Čo si o tom !!!baby!!! Myslite
Áno, "génius", našiel si hlupaňu, čo sa mu stará o decká a domácnosť, a keď chvíľu robí aj niečo iné, ešte jej aj vynadá.... vykašli sa naňho a ujdi kadeľahšie, čo si jeho slúžka ?? vážne nechápem...
lol ten chlap je genius!!!