Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo si o tom !!!baby!!! Myslite

Príspevok v téme: Čo si o tom !!!baby!!! Myslite
Andeliicek

Ahoj, stala sa mi taká vec a som už aj znechutená vlastne z viacerych , takto vačšinou 24hod/ denne som s deťmi partnera a nikam nechodím .... Len domácnosť a veci s tým spojené , potom raz za čas k mame s nimi a tak .... Včera som išla do solárka - to je môj jediný relax , nepijem , nefajčím ....spravím všetko čo je treba . A tu keď som sa vrátila hneď otázky , kde som bola tak dlho , koľko je hodín , bola som kúpiť ešte kapsicky pre zvieratá a chvíľu som pokecala asi po 2 rokoch s kamoskou .... Nie som ani jeho manželka ani matka jeho detí , starám sa mu po väčšine o deti sama aj o domácnosť , fakt nemám právo ísť aspoň takto na chvíľu preč ? Hneď obvinenia , ja už aj prestávam mat chuť spávať pri ňom v posteli , nemám chuť sa ani ráno zobudiť , úplne už som smutná a neteší ma tento vzťah ..... Myslela som že to bude iné , ale čím ďalej , tým si viac myslím , že asi to nemá význam ....

ANGEL-DEMON

tak sa s ním rozíd... zjavne potrebuje slúžku...! nie že by bol rád že sa staráš o jeho deti... ale ty maš tiež právo na oddych... nech si svoje deti aj on zabava... mas pravo aspon 2 dni v tyzdni si spraviť program, ist s kamoskou si sadnut..nech sa o deti stara on....

agora

no niektorí muži sú fakt odpad a to píšem ako chlap, nezáujem, nestarať sa o svoje deti považujem u chlapa za najväčšie mužské zlyhanie!
buď si tak namotaná, alebo zmanipulovaná, ale na neho sa vykašli ten "chlap" za to nestojí

AlisonWolf

A teraz si predstav, že by tvoja kamarátka bola v takejto situácií, čo by si jej ty poradila? Myslím si, že sama vieš, čo by si mala spraviť a ako sa zachovať, len sa k tomu nevieš odhodlať lebo sa buď bojíš, čo bude s deťmi alebo že zostaneš sama...

0vecka

jj nechapem ako sa mu to podarilo.. narobi si deti mozno dostava aj vyzivne a najde si inu ktora sa mu o ne postara... to je super zivot

Leuska123

...nechcem teraz deti pripravit o pohodlie, ale vykasli sa na neho...a ak mozes, s niekym inym mozes mat ty svoje vlastne 2 deti.. pochybujem, ze henten by chcel dalsie 2.. ale priprav sa, ze ak mu povies dovody, na kratky cas by sa to zmenilo a potom znova to iste...