antikoncepcia

ANGEL-DEMON

pokial mas len 1 - 2vyrazky tak to je nic.... proti otehotneniu su aj ine antikoncepcne metody.... ja som brala HAK 4 roky... predtym som nemala ziadne problemy, tiez som ju zacala brat len koli antikoncepcnemu ucinku, ktoremu som ajtak neverila, staci ze mas hnacku ale zvracias a uz neucinkuje... 5 rokov odkedy som ju vysadila a zacali problemy, rozhadzane hormony, kramy sa mi tahaju 2 tyzdne...
čo som predtym nikdy nemala... vypadali mi vlasy som mala krásne po pás a kadernicka mi musela 30cm odstrihnut lebo mi 3chlpy ostali...
pritom udajne hormony v poriadku, aj na endokrinologii...
cize viním za to HAK !!! vždy som bola odporca ani neviem prečo som ju zacala brať... mame kondomy, pharmatex- ten je najucinnejsi, najpohodlnejsi... lepsie ako chemiu žrať

simaa320

tak ja mám hormonálne akné, stravujem sa zdravo, nefajčím, nepijem, o pleť sa starám dôkladne. Neberiem ju hlavne kvôli akné, beriem ju ako ochranu proti otehotneniu a to že mi pomáha na akné, je len bonus. Zbrúsenie kože? myslím že to je na jazvyčky po akné, to ja chvala bohu nemám. Mám 1,2 vyrážky za mesiac, aj to len na brade, no chcela som vedieť či vám aj tieto tabletky pomáhajú, alebo naopak.

ANGEL-DEMON

ziadny rozdiel obidve su chemia... a tvoj problem nevyriesi...
este viac rozhádze hormony... radsej treba riesit zivotny stýl, zdravu stravu, kozmeticku,.. známej pomohlo tzv. zbrusenie pleti, ktora sa potom pekne obnovila...