Farbenie vlasov

Príspevok v téme: Farbenie vlasov
D0minika

Caute kocky,
mam taku otazku. Uz som si parkrat farbila vlasky, bud to bola Garnier Olia alebo Loreal Casting creme gloss.. Obe farby su vymyvatelne, bez amoniaku, po mesiaci som mala svoju prirodzenu farbu. Pred mesiacom som si farbila vlasy novou znackou a nevsimla som si ze obsahovala !amoniak! . Vsimla som si to az po odfarbeni, velmi mi to bolo luto. Je to cervena farba, fakt pekna, visna. Hned som si uvedomila, ze som spravila veeelku chybu, pretoze si teraz budem musiet odfarbovat vlasy stale ked budu odrastat lebo hento sa tak lahko nevymyje... No a konecne sa dostavam k veci: mam uz 5 cm odrasty, prirodzene vlasy mam hnede. Chcem si uz dat hnedu a uz prestat definitivne s farbenim, lenze nechcem amoniakovu farbu.. Chcem Oliu( skutocne mi vyzivuje vlasy) myslite, ze mi to chyti? A ked sa po case zacne vymyvat, zase budem mat cervene(mozno nieco ine, rysave) ? Fakt uz chcem prestat s farbenim a nepacia sa mi tie odrasty, ak by som si mala korienky dofarbovat tak by to tak bolo donekonecna..

ANGEL-DEMON

a prečo by to nemalo chytit...? farba ako farba... a daj si este do farby lyzicu alebo 2 oleja, ak nemas olivovy tak aj obycajny, nič tym nepokaziš,... pomoze to vlasom... kedze farba vlasy vysusuje nech sa tvári hocijako šetrne...