Mam strach z telesnej...hlavne,ked sa robi gymnastika...blizi sa novy sk. Rok a uz teraz mam uzkost..(mam 15)
Telesna
Ano aj nas vazia pred vsetkymi, ale to nieje problem,,tak nejak sa to pokusim zvladnut
Myslím si, že ak si zdravý, tak ti oslobodenie z telesnej doktorka nenapíše. Baby sa môžu aspoň vyhovárať na menštruáciu. Dúfam, že teraz si kvôli telesnej nejdeš spôsobiť nejaké zranenie, to určite nerob :D Neboj sa, telesná nie je pre každého, ale aj tvoje telo ti poďakuje, keď sa budeš hýbať a z výsmechov spolužiakov si nič nerob, my sme sa smiali jeden na druhom a niektorí sme to ignorovali.
do pekla, detiská hýbte sa, aj ten telocvik sa dá robiť inak ako pred 30 rokmi, športtestery, fitlopty atď. je toho kopec ako sa to dá spestriť
tlačte na tých telocvikárov, lebo zle dopadnete, keď vidím dnes puberťákov tak každý druhý s nadváhou, pohybová kultúra nula bodov, nevolte tú cestu ospravedlneniek a oslobodenia od TV, lebo len Vám sa to vypomstí, nevravím, že všetci musia TV zbožňovať, ale priemerný pohyb deckám nikdy neškodil
za celych mojich 18 rokov telesnej sme robili gymnastiku raz :-D zvysok sme hrali futbal volejbal alebo pingpong a jo rok sme mali taku pizdu ktora nas nutila behat okolo garazi.. polovica ludi tam grcala ja som sa vzdy za garazami odpojil, schoval a behal len kazde druhe kolo... ach jaj to boli casy...
Takže si chalan. No väčšina chalanov nemusí gymnastiku, takže pohodička. :) To je ešte nič. Nás v škole vážili na začiatku roka a z toho mali všetci nervy, aj tie najchudšie a aj chalani... a keď máte učiteľa a nie učiteľku a váži vás pred ostatnými, ,,fakt paráda!´´ počula som, že to ešte stále na niektorých školách robia!
Porozmyslam...dakujem, nerad sa strapnujem..nemam kamaratov takze poznam iba ten vysmech
Tak si vybav oslobodenie u doktorky.. Alebo to jednoducho prezijes, kazdy cez to presiel, ja som prezivala 9 rokov(nemam odpor k sportu ale stale sme hrali tu istu loptovu hru a uz mi to liezlo na nervy) na zs a v 1 rocniku na strednej sa mi stal bohuzial uraz na vylete a dokonca strednej budem oslobodena. Radsej gymnastika nez obmedzeny pohyb :)
A to u vás gymnastika tvorí nejaký dôležitý základ pri hodnotení telesnej, že sa tak veľmi bojíš? Ja som neznášala hrázdu a keď sme sa mali na nej točiť, to som najviac neznášala... ale vynikala som na TV v iných veciach a to ma zachránilo :)