je tu niekto kto je sám a má úver na byt?

Príspevok v téme: je tu niekto kto je sám a má úver na byt?
Nikolka_Ba

caute ludia chcem sa spytat je tu nejaka osoba co je sama a ma uver na byvanie? povoli banka uver na byt iba 1 osobe? aky je minimalny plat aby hypo schvalili?? Ide totiz o to ze chcem vlastny byt ale chcem si ho platit sama nechcem si byt kupovat ked budem mat partnera nakolko ja uz vztahom proste neverim a keby sa nahodou nieco stane nechcem skoncit zasa spat doma. Ked tu je niekto taky prosim napiste vdaka

neviem111111

angel-demon, a to si si kde kupovala, ze take lacne? joj uprimne zavidim :D podla nicku prispievatelky usudzujem, ze bude kupovat v ba, takze 3 kila nech si nachysta. ja som mala este viacej, ale vtedy neboli take vyhodne uroky ako su teraz, teraz je to na uplnom minime.

ANGEL-DEMON

neviem.... v slsp ked som bola mne ten pre mladych nevysiel lebo tam bol treba prijem za polroka ci ako... a ja som bola aj PN, co mi pokazilo prijem, tak mi to neschvalili... teraz mam uz v OTP mam 100% hypotekarny

ANGEL-DEMON

nie nedava su to peniaze zbytocne navyse.......ja si v pohode setrim, odkladam kazdy mesiac takze mam rezervu...

neviem111111

na spotrebakoch su chore uvery. ja som tiez pred piatimi brala v SLSP a rozhodne sa neoplati brat 100%, pretoze preplatis niekolkonasobne. a prijem teda overovali, dokonca aj zmluvu. angel, nemas nahodou kombinovany hypotekarny s uverom na byvanie so statnym prispevkom?

ANGEL-DEMON

a poradim ti najlepsie je najnizsie splátky... lebo nikdy nevies co pride,... ostala som aj bez roboty a este stále som vedela platit....
a nie že "viac nech rychlo splatim..." mam na 30r ale mam klud a som pokojná že viem bez problemov splácať... lebo to nie je len hypoteka... budes mat aj ine vydavky elektina, najom do bytoveho druzstva...atd... a to ked sa zrata uz je to ina pálka.. ja napriklad nájom platím viac ako hypoteku... o 20 euro

ANGEL-DEMON

dnes to ludia riesia kombinovane cez hypotekarny uver a spotrebny... no najlepsie je mat nejaku znamu co ti s tym pomoze ako mne moja...
urcite taky niekto v tvojom meste je.... ty neplatis,..lebo toho cloveka plati banka za ziskanie noveho klienta...
pozistovala a na papieri mi ukazala v ktorej ´banke ake uroky, kolko splatky... v OTP to vyslo najvyhodnejsie, platim o 20 e menej mesacne ako v SLSp... ručím bytom....

ANGEL-DEMON

dnes je to už problem kedze sa zmenili podmienky na hypoteky...
dnes uz banky nedavaju 100%.... ja som si brala pred 5 rokmi v SLSP a neviem preco mi to dali kombinovane ze nieco hypoteka nieco spotrebny uver ani som o tom nevedela.... dozvedela som sa to pred 2 rokmi ked som si prenasala hypo do OTP.... mam znamu co robi v poistovnictve a pracovala v banke, teraz robi uz aj uvery... tak mi ona "sprostredkovala" a bol 100% hypotekarny... nemusela som dokladovat príjem, napisala ze mam prijem 500e, v tom case som robila na pol uväzku kde som mala 260e a nikto nezistoval....
len bolo treba spravit znalecky posudok a na vyssiu sumu o 2 000e viac... mi ju musel chlapik dat, bol to jej znamy tak nebol problem