stres zo skúšky

Príspevok v téme: stres zo skúšky
eyla

dobrý deň, neurobila som skúšky z autoškoly vyslovene kvôli stresu. noha sa mi roztriasla tak, že som nebola schopná ovládať spojku a cvičisko som nestihla urobiť v časovom limite. pritom na bežných jazdách alebo s kamarátom som celé cvičisko zvládla za 4-6 min (limit je 10). vedeli by ste mi prosim poradit nejake lieky ktoré by mi jednorazovo vedeli pomôcť upokojiť sa a zároveň by nemali vplyv na pozornosť? ďakujem

celebrita FB

Ráno nalačno zožrať jeden celý piel de sapo. A pocit opilosti a oťapenosti je zaručene istý. Kam sa hrabe alkohol? Piel de sapo to zabije.

eyla

ja sa nepotrebujem "najebat", ale upokojiť ..neverím že nie sú lieky pod vplyvom ktorých sa nesmie šoférovať a podotýkam že tento problém som nemala nikdy počas jazdy a šoférovanie mi ide. stalo sa to len na skúškach a úplne mi to znemožnilo fyzicky fungovať. a díky za radu ale už sa poznám a nemyslím si že mi pomôže čokoláda keď mi noha na spojke vyslovene skáče.

ANGEL-DEMON

no lieky ti na to nepomožu... a okrem toho ak si sa učila vyhlasku tak tam maš jasne napisane že nesmieš viesť vozidlo pod vplyvom omamných a psychotropnych latok... tak jej tu neradte kraviny aby jej sla k doktorovi a dal jej dake sedativa.... lebo ked policajt uvidi že si "najebana" či z alkoholu alebo liekov tak ta k tej skuske ani nepustia...
chod si radsej zabehať... a pred skuškou si daj čokoládu aj celu zjedz ak ti to pomože.... cukor pre mozog vela urobi,...je to dobre proti stresu.... mimochodom... aby som to mala aj nejak podlozene faktami.... pri takych psychotestoch na vodicak maju na weboch napisane ze ludia ktori byvaju nervozni, stresuju,.. nech si zo sebou niečo sladke donesu, džus, čokoládu,..

0vecka

chod k lekarovi a nieco ti predpisu... poznam ludi ktori maju takto nieco na predpis na ukludnenie pred kazdou skuskou...