Má niekto skúsenosti s Herbalife Formula 1??Vraj to obsahuje všetko čo denne organizmus potrebuje a nenastane jojo efekt,lebo človek má čo potrebuje. Idem to skúsiť je to na mesiac má sa to piť ako nápoj, alebo pridať do jogurtu vraj zasýti a nahrádza sa tým jedno alebo 2 jedlá denne.Doporučili mi to z centra redukcie nadváhy.Schudol niekto s tým?
Herbalife
Pa a drz sa
ozvem určite dobrú noc a ďakujem Pa pa
panika ďakujem ti asi by som to nevrátila,lebo vlastne budem to skúšať kým to budem mať a potom nemám čo vrátiť skúsim to ako večeru keď prídem pobede z práce vtedy som najviac hladná,skúsim fakt potom nič nejesť ja som len chcela vedieť či je potom pocit plnosti ale asi to musím vyskúšať a uvidím sama
Urcite sa ozvi Janka, ako ti to ide
voda moze byt...no zasyti to -je to ako tie z lekarne v podstate. Ale Herbalife sa da v pripade nespokojnosti vratit.
poradili mi vraj to mám riediť vodou ,lebo mlieko nemám rada alebo do jogurtu ak je niekto komu to vážne pomohlo ozvite sa mi potrebujem podporu díky.Pa pa
ďakujem lebo sa bojím že vyhodím za to nehorázne peniaze a bez účinku myslím že tými proteínami to bola 2jka sa mi dobre naštartoval metabolizmus.potrebuje do 3 týždňov tak 3-4 kilá .Je to pravda že to človeka nasýti? Má mi to prísť tak za dva dni potom vám napíšem či to zabralo.
ale pri chudnuti urcite do nizkotucneho mlieka a iba do studeneho /zle sa to miesa
uz davno -viem, ze pomaha (ale zase ludia brali celu supravu -tusim 5 ich je ) a pripadne este pili caj Ther....Ale zase caj sa da nahradit inymi cajmi -netreba priamo tento.
nie celú lebo predtým som prala tú 2jku proteíny a teraz skúsim toto lebo vlákniny mám dosť vo vločkách na raňajky.Panika máš skúsenosti s tým??