Stratený

Príspevok v téme: Stratený
polnoc

Je toho tak veľa že by som s písaním asi nikdy neskončil.
Som 20 ročný chalan, a zažil som si viac ako nejeden rovesník, mám problém že sa neviem nájsť, neviem čo so sebou a neviem kde začať a čo robiť! Študentské časy v pohode aj keď v miernej depresii, od malička mávam úzkostné stavy a nerozumiem ľudom alebo ľudia nerozumejú mne? Vraj som chronicky inteligentný a mám filozofické sklony, veľa ľudí mi to povedalo ale ja viem že je to hlúposť. Vrátim sa k tej škole, už tam som sa s nikým nerozprával až na jednu spolužiačku, mal som dlhé farbené čierne vlasy a piercing, všetci poznáme ten štýl.. Na SŠ som študoval to čo ma nikdy nebavilo a ani nebude.. Cez prázdniny som dovŕšil 18 rokov, narodeniny som preležal doma, rovnako ako 19ku a aj 20ku...Inak milujem cestovať, prírodu, hudbu, rád strihám a zaujímam sa o kaderníctvo no vzdelanie na to nemám, aj keď po ňom túžim a vraj som šikovný a ľudia sa pýtajú prečo sa tým neživím, oni si myslia že je to také jednoduché.. Prvý úder prišiel keď som si uvedomil že ma priťahuje rovnaké pohlavie, strávil som to a teraz som možno aj rád... Ale ja nevidím zmysel života! V ničom nevidím zmysel... Môj bežný deň vyzerá asi takto, vstanem o 9-10 h ráno, zalejem kávu, zapálim si a vysedávam na terase so slúchatkami na ušiach.. oblečiem sa, ak je treba zbehnem do shopu, a už som unavený, nemám náladu a idem si znova lahnúť.. takto to striedam, sem tam vybehne k rodičom.. príde večer, ja znova v posteli, depresívna hudba a užívam si tú melanchóliu... Som neskutočne unavený, neviem sa už ani sústrediť.. Neviem si nájsť prácu, mal som už 100 pohovorov, nikde ma nechcú.. pracoval som už na viacerých miestach, nikde nevydržím, buď sa pohádam, alebo jednoducho mi chýba domov a moja komfortná zóna.. cítim sa v ohrození.. Aj keď som komunikatívny, príliš empatický, vraj pekný a charizmatický chalan ktorý dbá o svoj zvonajšok... Nemám kamarátov, možno jednu kamarátku.. nemám sa komu vyrozprávať, rodičia ma nechápu, nič nechápu, očakávajú nemožné.. každý den do mna hučia.. ja som sa narodil do zlej rodiny! Naše názory absolutne nekorešpondujú... Ja už fakt neviem ako dalej, už ma to tu nebaví... aj ja sa chcem zabávať, no nemám s kým.. som strašne citlivý, na diskotéky chodím sám.. túlam sa.. prečo som tak citlivý? Som slabý... Nikto sa ma nepýtal či chcem prísť na tento skazený svet.. tak prečo musím žiť podľa tvrdých pravidiel, nezvládam ich.. neviem sa zaradiť do bežného života.. odmietam pracovať za pár eur.. alebo prácu ktorá ma nebaví! Chcem študovať! No nemám na to.. Som iný, všímam si na ľudoch také drobnosti ktoré si bežne človek nevšimne... Najviac si viem užiť búrku, blesky, hmlu, mesačný svit, ranné slnko.. tieto momenty ma nútia zamýšľať sa.. Strašne veľa premýšľam a na koniec v ničom nevidím zmysel.. Aj ja chcem svoju lásku, osamostatniť sa.. no s mojím zmýšľaním to nedokážem :( Chcem to ukončiť, život nie je pre mňa.. som príliš slabý na život.. Ľudia skúste mi poradiť, som z toho už unavený no dávam si poslednú šancu.. List na rozlúčku mám už napísaný.. lieky nechcem.. Myslím že mne sa už pomôcť nedá..

Hlavu hore

Ahoj, rozumiem, že ti je ťažko, niektoré veci sú u mňa podobné, čo však chcem povedať je to, že ''nehádž flintu do žita'' a začni hľadať riešenie. Chodievaj von, len tak, na lavičku do parku, prechádzka po meste, všímaj si ľudí, zober von aj kamarátku...a vieš čo? Každý chlap má v sebe túžbu po žene aj keď sa mu môže zdať, že to tak nie je.

Napíš mi mail na: Skill-Mann@azet.sk
budem rád ak nájdeme riešenie :)

agora

si len zakomplexovaný homosexuál nič viac, nič menej
takýto parazit bude večne len filozofovať a drístať ale prstom ani zaboha nepohne

angel je len frustrovaná preto tak šteká, vždy a všade len šteká

Taro

Hm.. pokiaľ niečo chceš robiť a máš na to prečo sa do toho nepustíš, čo dosiahneš tým že budeš nariekať aké je všetko nespravodlivé? každý je zodpovedný predovšetkým za svoj život a svoje rozhodnutia ak niečo chceš robiť tak do toho ale neobviňuj nikoho za že to nemôžeš robiť je to na tebe a nie na niekom inom

ANGEL-DEMON

a pokial viem kadernicke kurzy nie su drahe...! ale na to treba mat prácu aby nasetril tych par euro co na to treba... a nehulit nechlastat... potom by si mohol praxovat v nejakom kadernictve a mozno ked budes sikovny si ta tam aj nechaju,.... ale v prvom rade to chce CHCIEť !!!! nikto ti nepomoze... sam si musis... o tom je zivot....
to aby sme sa teraz vsetci co mame horsie problemy ako ty!!! pozabijali...!!!!

rada odo mňa

Založ si vlastnú firmu...a nemysli na zmysel života. Proste ži plnohodnotný život. Hlavne sa teš z každého dňa. Ráno si povedz ale úplne vážne, nie v uvodzovkach: ďakujem za svoj život že môžem žiť; a povedz to nahlas... Potom napiš sem či sa niečo zmenilo

ANGEL-DEMON

chod na profesia.sk mas tam ponuky prác kde je aj ubytovanie zadarmo alebo v trnave 90e z platu... v trnave peugeot,.. v galente, voderadoch samsung... nie je tam tazka práca v tomto poslednom...
ubytovanie zadarmo, stravne listky kazdy tyzden...
alebo automilky v BA:... ale to by si nemohol byt lenivy pracovat ze???
lepsie je vyciciavat rodicov... mama navarí, operie.... nemusis sa o nic starat! darebák!!!! ako povedal moj kolega v práci, byvaly vojak... dnesná generacia mladých ludí su darebáci!!! nechce sa im pracovat!!!

ANGEL-DEMON

chod do podnájmu.. budes musiet vydrzat v robote aby si vedel platit byt... a ta tvoja depresia ta hned prejd.e...
si znudeny to je tvoj problem..!!! a rozmaznany... ja som od 19 hned po skole pracovala...! by ma vyhodili z domu keby som 20 bola bez roboty a parazitovala..
mne strednu mater vybrala... odbor ma nebaví... lenze moj zlaty ja uz 5 rokov platím svoj byt, pracujem... aj ked chcem robit inu prácu lenze tam potrebujem 2 000 euro na kurz a to je len najmensi problem lebo vsade potom chcu prax navyse som zena a raz kde som bola na pohovor kde ten kurz preplaca firma ma odjebali ze som zena....
tak čo TY reveš do vankuša???!!!! maznoš ktorý parazituje na rodicoch!!!! ja ked som doma ze mam volno tiez mam debilne myslienky ze ma nic nebavi... tak idem nieco robi, s kamoskou, kamosom von.... lebo ked sa nudis mas len vtierave debilne myslienky.... ja si nemozem dovolit revat do vankusa nechodit do práce.... nepotrebujem aby mi zazvonil exekutor pri dverách! a aby som sla pod most! lebo ja sa nemám kam vrátit totiž.!!!! su ludia ktorí maju horsie zivoty ako si ty!!!! alebo vies co??? chod robit dobrovolnika do Afriky... hned zmenis postoj....

zita 05

Ahoj, kamoš,
myslím, že si to zoslohoval celkom fajn, ale ak to je naozaj pravda, tak si obyčajný parazit, a tí, ako vidieť, to majú skutočne ťažké. Nenarodil si sa do zlej rodiny, narodil si do zlej doby. Keby si sa bol prišiel na svet o tridsať rokov skôr, bol by si musel makať a nemal by si čas na sprostosti. To, čo máš Ty, nie sú depresie, to je zhýčkanosť a lenivosť! Chudáci rodičia.

0vecka

zacni tym ze si najdes pracu... nebudes parazitovat na rodicoch a ti prestanu do teba az tak hucat... to ti pomoze sa odpichnut...