Moj ex, s ktorym som rozvedena pre opakovane nevery sa ani nie po roku, co sme rozvedeny ženi. Strasne ma to sklamalo. Napriek tomu, ze ma opakovane podvadzal, ma to strasne zasiahlo a zabolelo. Ako sa s tym zmierit?
Moj ex sa zeni!
Jaj ANGEL-DEMON, vieš ako by som chcela mať rovnaký postoj. Len ako si to naordinovať?
je to EX tak čo ťa na tom može zranovat... je to jeho život moze si robiť co chce.... moj ex ma po roku decko , v case ked mi vyznaval navzdy spolu budeme len man chce mal uz inu.... a teraz co...?? rozhodne nebudem revat koli kokotovi do vankuša! nikto mi za to nestojí!!!!
mňa to nezaujíma tak si skús vziať príklad zo mňa. alebo si trochu poplačeš no booože. kolko máš rokov ?
Áno, bohužiaľ to vnímam ako takú definitívu. Myslela som, že sme si boli súdení a takto to dopadlo. Aj keď si uvedomujem rozumom, že už by som ho späť nechcela, srdce predsa len plače.
sustred sa na seba a na to aby si sa ty vydala alebo si nasal partnera alebo tak a nie na to co robi on....
Verím, že človeka to zoberie, lebo má pocit, že niečo zase (definitívne) stráca - no otázka je, či by si s ním bola vôbec niekedy šťastná a či by si stála o taký vzťah, aký ste mali. Dopraj si čas.
Najlepšie, keď ho vypustíš z hlavy a nájdeš si takého, ktorý ti bude verný.
Hlavne aby bol stastny.
gratuluj si, ze si sa takeho neverneho hajzla zbavila, a jeho nastavajucej ti moze byt akurat luto. viac neries.
Ľudia by sa mali snažiť o dosiahnutie dokonalosti, ale akosi sa všetci snažíme dosiahnuť úplný opak. Keď sa na niekoho obrátiš, aby ti pomohol, tak väčšinou dosiahneš úplný opak toho, čo vlastne chceš. Potom všetci pozerajú, že čo sa to robí, ale pri tom je to len následkom toho, čo sami zapríčinili - "pomocníci" do "hrobu", pseudo-lásky a psycho-vzťahy... Urazená hrdosť a pýcha na nič...
Mám sto chutí si vynadať. Aj ty si vynadaj, aby sa ti uľavilo!!
www.youtube.com
Kúp si psa, ten ti dá viac lásky:-)))