Moj ex, s ktorym som rozvedena pre opakovane nevery sa ani nie po roku, co sme rozvedeny ženi. Strasne ma to sklamalo. Napriek tomu, ze ma opakovane podvadzal, ma to strasne zasiahlo a zabolelo. Ako sa s tym zmierit?
Moj ex sa zeni!
Tak mu treba! .hujerovi.
osudova, tak asi nastal cas, kedy by si mala pochopit, ze ti ludia uz viac nepatria do tvojho zivota. jedna vec je slusne sa pozdravit a prehodit par viet ked ich niekde stretnet, zagratulovat si k sviatkom, a druha, aby ti volali a hovorili o jeho novej partnerke. usekni to.
tak sa im vyhybaj... snad s nimi nebyvaj v jednom byte....
ANGEL-DEMON ty si asi jedina ktora nepochopila ze to bolo myslene ironicky
Veď toto. Dlho som v pohode a potom dostanem pikošky priamo od jeho rodiny. Sú taký, že nevedia aký postoj k tomu celému zaujať. Mňa poznajú dlho, obľúbili si ma, v podstate som už bola členkou rodiny. No a on im chce samozrejme predstaviť aj svoju novú priateľku a oni teraz nevedia ako sa voči mne chovať. Vždy ma o všetkom informujú, v podstate sa chcú ospravedlňovať, že sú s nim a s ňou v kontakte.
0vecka radí presne to čo by urobila zufalka...!!! a navzdy tou zufalkou aj ostane,.... budu tam ludia ktorí poznaju jeho , jeho nastavajucu, jeho byvalu.... a nebudu rozprávat o nicom inom len o tom ako im jedna narušena krava, čo to nema v hlave v poriadku a nevie sa zmierit s tym ze sa s nou rozviedol lebo je piča... áno nikoho nebude zaujimať a su ludia ktorí to ani nevedia ze to ON ju podvadzal!!! za piču narušenu bude ona.... tak čo to tu radíš za kraviny???!!!!
ale inak si akože v poriadku hej...?
my totiž nie sme v nejakom romantickom filme... sa zobud z toho sna...
kde pride na svadbu, svoju snubenicu si nevezme, on zmeni nazor uvedomi si ze lubi svoju byvalu...a vati sa k nej a budu spolu až do smrti stastní....
asi som sa začala mať rada, že mi nikto nestojí za to aby som koli niekomu revala do vankuša... mam uctu sama k sebe... robím veci ktoré ma bavia.. všetko zle je na niečo dobre... idem za svojimi snami...konečne... zober to tak.... máš vysnivanu prácu ktoru chces robiť...? chod za tým... rob veci ktore si nemohla robit ked si bola s ním... chces neikam ist na vylet na dovolenku chod... von s kamoskami...uzivat si zivot... a hlavne vymazat ho z FB ak ho tam más... a nezistuj o nom informácie... nastastie uz nebyvam v meste kde on, odstahovala som sa,.. ani z ludmi odtial nie som v kontakte,..takze mi nikot ani pikošky o nom nehovorí...
Osudova nabehni mu na svatbu a sprav tam circus....
tak to ja netuším... keby inej spravil niekto to čo dotyčný mne, tak by sa zosypala ... a ja vobec nič.... zrazu to bol pre mna cudzí clovek,..ziadne emócie nič.... sama nechápem...