Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolest brucha,trva, o mesiac dovolenka

Príspevok v téme: Bolest brucha,trva, o mesiac dovolenka
Nailhelp

Zdravim,
Skusim v kratkosti. V polovicke augusta som skoncila na pohotovosti bolelo ma brucho na pravej strane, niekedy az do chrbta, slabost, malatnost, zvysena teplota. Apendix vylucili, urobili sono zlcnik,pecen,apendix,oblicky,pankreas,mocove cesty, vzali ak krv vsetko OK, ziadny zapal, crp nic neukazalo, obvodna mi nasledne povedala ze asi len viroza, urobila mi preventivku krv,moc vsetko ok. ze to prejde..potom bolo Ok, vybavili sme si dovolenku, ziadne tazkosti som uz necakala ale ono to prialo zas. Necele dva tyzdne a som v tom opat. Bolest pod rebrami napravo, malatnost, na odpadnutie. Lenze o mesiac nas caka dovolenka a som z toho mimo, za dr.urcite zas zajdem, ale nemam skusennosti ako to je zo stornom dovolenky ak by som nemohla odist? Peniaze nam vratia? Poisteni sme, bola to drahsia dovolenka do SAE. No neviem ci to stornovat teraz, ci pockat tesne pred odjazdom, alebo ak mi zase povie dr.ze nic mi nezistila, ci odcestovat aj tak? Mam v hlave toho moc, ale v prvom rade je zdravie, za dr.poletim uz zajtra nech ma zase vysetri. Som mlada do 30 r. nikdy som take problemy nemala :-( .. Co by to mohlo byt?

neviem111111

Nailhelp blbosti s parazitmi stale, to si ani nevsimaj. kamaratke sa stalo to iste, mesiac jej nevedeli prist na to co jej je a behala po vsetkych lekaroch a potom sa zistilo, ze jej praskla cysta na vajecniku. skus ist na opatovne vysetrenia k inym lekarom nez predtym - idealne mozno k sukromnym. bez nadstandardneho platenia sa totiz na slovensku malokedy docka normalnej zdravotnej starostlivosti.

Nailhelp

Mam doma propolis.tinkturu (domacu) z nasho vcelieho propolisu. To by pomohlo ? Ako to uzivat, ak by som to chcela skusit?

mascha

možno mikro-améby,prvoky na tie by možno zabral propolis,palina alebo na väčšie cesnk, mrkva, kyslá kapusta,zázvor, mäta, papája, granát. jablko, tekvic. semeno...tak môžeš skúsiť na slepo

nailhelp

V piatok idem na gyn.tak uvidím, či ďalšiu vec budem môcť vylúčiť.
Je to strašne celé divné, mám zvýšenú teplotu37+, bolesti v pravej časti tela a podľa lekárov mi nič nieje. Krv aj moč takisto v poriadku.

mascha

no keď nič nenájdu, zvyčajne za tým budú parazity...kým budeš dávať vzorku stolice, nasaď si kúru podľa ľudových receptov

Nailhelp

Tak od obvodnej som sa dostala na chirurgiu (opat), vraj vsetko v poriadku, ani slepak to neni. Vsetky organy (pecen, zlcnik, ladviny, slezina..) su Ok a 100% funkcne. Dopor.kontrolu u gyn. a ak vsetko dobre dopadne, tak este na gastro. :-( . Kontrolu u gyn som mala min.rok a bolo vsetko Ok a z gastr.hladiska podla mna problem nemam, travi mi dobre :-( ... Takze stale som tam kde som, neviem co mi je.