dobrý deň, mala som skúšky z autoškoly, ktoré som neurobila prakticky z toho dôvodu, že ma skúšobný komisár zdržiaval na tom, že som pri zaparkovaní nemala vľavo a vpravo rovnaké miesto. dalo sa pritom bezproblémov vystúpiť z auta a bola som celým autom vo vymedzenom priestore. nemohla som prejsť na ďalší úkon pretože trval na tom aby som sa vyrovnala, spokojný bol až po treťom vyrovnaní sa. vzhladom na velky stres a opatrnost, keďže som videla ako ostatní strácali nervy a robili chyby, som potom nestihla dokončiť v časovom limite ostatné úkony, pretože som všetko robila roztrasená veľmi pomaly. rovnako buzeroval policajt aj ostatnych skúšaných. pokial viem, podmienkou je vcúvať do vymedzených priestorov tak aby som autom nezrazila kužeľ ani neprešla pomyslenú čiaru. túto podmienku som splnila a keby som mohla pokračovať v úlohách, skúšky zvládnem. obávam sa, že sa niečo podobné stane aj na opravných skúškach. ako sa brániť proti nespravodlivému hodnoteniu komisára? čo môžem robiť aby ma nemohol hodnotiť z niečoho na čo nemá právo?
skúšky v autoškole
Vôbec nič, lebo tým aj tak nič nedosiahneš. Na opraváku aj tak prejdeš, tak kľud.
Inak, koľko autoškôl, toľko pravidiel. Ja žijem v malom meste a ja som chodila do jednej autoškoly, sestra do druhej a pravidlá úplne iné. Pri cúvaní na parkovisko, ale musí byť auto vyrovnané, to ti neodpustia.