Ahojte.potrebujem radu ci vobec ma zmysel pokracovat v stretavani sa s jednym chlapom.riesime tak cca 4 mesiace, chodime spolu von, bozkavame sa spavame spolu.zacala som ho mat rada a ked som sa ho spytala co pre neho znamenam a ako to je medzi nami, povedal ze ma ma velmi rad ale ze nie je to davno co vztah mal a stroskotalo to a zatial povedal ze je skoro aby sme my dvaja mali normalny oficialny vztah, ze on toto teraz nechce a povedal nieco v tom zmysle ze medzi nami dvomi to zatial nevyzera na vztah co ma aj ranilo.ze preco musime pomenovat to co je medzi nami ze preco to musime riesit.ze sa nepozname az tak dlho. Ze mozno po case to bude ine.mrzi ma jeho odpoved sklamala ma a ja sa teraz rozhodujem ci to s nim ukoncim alebo budem pokracovat.len o sex mu nejde to viem.vazi si ma.dakujem
Zostat s nim bez vztahu alebo odist
no praveze oto mu ide aby mal kde docasne zasunut kym si najde na vztah vhodnu
tak je evidentne, ze ta nechcel kvoli vztahu, ale kvoli niecomu inemu. To sa da pochopit, ze nechce hned ist do vztahu, ale ci chce vobec niekedy novy vztah a ci prave s tebou, to musis citit ty. Mozno si mala riesit ako prve vztah a nie rovno sex, lebo si mohla ocakavat aj toto. Podla mna ti dost jednoznacne vysvetlil, ako sa maju veci a ci mu budes aj nadalej chciet robit len potesenie, to je na tebe. U zien viem presne, co znamena "zatial to necitim na vztah" ale u vacsiny muzov to znamena to, ze by bol blby, ak by siel do vztahu, ked sa ma tak dobre. Tak sa rozhodni.