Ahojte.potrebujem radu ci vobec ma zmysel pokracovat v stretavani sa s jednym chlapom.riesime tak cca 4 mesiace, chodime spolu von, bozkavame sa spavame spolu.zacala som ho mat rada a ked som sa ho spytala co pre neho znamenam a ako to je medzi nami, povedal ze ma ma velmi rad ale ze nie je to davno co vztah mal a stroskotalo to a zatial povedal ze je skoro aby sme my dvaja mali normalny oficialny vztah, ze on toto teraz nechce a povedal nieco v tom zmysle ze medzi nami dvomi to zatial nevyzera na vztah co ma aj ranilo.ze preco musime pomenovat to co je medzi nami ze preco to musime riesit.ze sa nepozname az tak dlho. Ze mozno po case to bude ine.mrzi ma jeho odpoved sklamala ma a ja sa teraz rozhodujem ci to s nim ukoncim alebo budem pokracovat.len o sex mu nejde to viem.vazi si ma.dakujem
Zostat s nim bez vztahu alebo odist
Peter 96 super prispevok palec hore a velky potlesk
Z tohto by sa ludia mali ucit ze vsetko chce svoj cas a trpezlivost a najma rozkvitajuca laska co len este zacina pucat medzi dvoma ludmi
Tak ako kvet rozkvita pomaly z puka do plneho rozkvetu tak sa vyvija aj prava laska
Nic netreba surit ale zpoznavat sa postupne a travit spolocne chvile
Adriana8 zalezi co od toho cakas... mala by si ocenit ze s tebou jedna na rovinu... je mozne ze sa to casom vyvynie je viac takych vtahov ktore takto zacali a takto to trvalo mozno aj 5 rokov a tak si povedali ze sa uz zoberu... je ale malo pravdepodobne ze s nejako velmi zamiluje alebo take nieco
Zaujímavé, koľko báb sa nechá nachytať na pekné reči. Takéto ženy tu vždy budú, nič s tým neurobíte. Čo vás rodičia nenaučili, to sa musíte naučiť na vlastnej koži. Nuž, šťastie praje ostražitým.
Zaslepená láska je tá najhoršia, prosím, bdejte. Ešte väčšmi je zaujímavé, že nezáväzné vzťahy začínajú práve sexom. A potom utrpia ranu pod pás, lebo sa rovno pustili do tej najhlbšej vody, kde ste najviac zraniteľné. Dobrá analógia sa nájsť u kulturistov. Keď sa niekdo riadne zapáli pre cvičenie, hneď začne vytláčať toľko, koľko len dokáže(trénovať na hranici svojich síl) a myslí si pritom, že tak sa buduje sila. No po niekoľkých týždňoch to telo nevydrží a začne sa búriť. A máme tu chronickú bolest ramena, tenisový lakeť a neviem čo ešte...
Podobne ja na tom aj zaľúbenie sa. Láska sa má pomaličky pestovať dobrými skutkami a nie posteľnými radovánkami. Naprv sa musí pomaličky zohrievať a nie ju rovno vkladať do rozpálenej posteli. AKonáhle ju vyberieme, rozpadne sa na tisíc kúskov. A pravda zrdkadielko rozbije. Z dlhodobejšieho hľadiska je významnovo lepšie začať pomaly sa rozbiehať ako vláčik, než vytočiť tú motorku na plné obrátky a následne sa nám vytrhne z rúk a my padáme na zem. Veru, s láskou sa neradno zahrávať, dokáže narobiť riadne problémy, keď s ňou ľahkovážne nakladáme. Mali ste si tieto milostné vzťahy odložiť do zásoby, aby mohli dozrieť. Je to ako keby, vyhladovaný človek hltal horúcu polievku a potom sa povracia. Prestaňte sa riadiť kultúrnym heslom "Chcem to teraz". Všetko má svoj čas, nenáhľite sa. Nechápete trpezlivosť, ako cnosť. Asi nemáte svedomie. Nechcete na to čakať, dokým si vo vzťahu nevybudujete dôveru. Step-by-step.
No ked za 4 mesiace tvrdi ze s tebou nechce vztah tak ho nebude chciet uz nikdy, chlapi to maju tak, ze sa zalubia rychlo a ak je to podla nich ta prava, tak chcu hned vztah. Ten tvoj ta fakt berie len ako docasnu rohozku kym si nenajde nejaku inu, takze tam uz vztah necakaj, ukonci to a porozhliadni sa inde.
Najlepšie čo urobiš je, že ho pošleš kade lahšie. A to budeš mať vlastne aj odpoveď na to ako ťa ten chalan bere .. buď mu to bude jedno, šak si nájde niekoho iného do koho to bude pchať, alebo časom sa ti sám od seba ozve s tým, že mu nechýbaš iba na no ale celkovo a nebude od teba vyžadovať až tak ten sex. Ale to je skor nerealne, ale stat sa moze vselico, nikdy nevies.
spretrhat cele puto....najprv sa ma namotat chlap, inak to nema vobec ziaden zmysel...az ho budes mat isteho to mozes riesit - cize bud nadviazes alebo nie
Dakujem ludia presne toto som chcela poucovat ludi ked potrebuju len radu nezainteresovanych.tym ktory poradili naozaj dakujem :-)
začať s niekym spávať a POTOM zisťovať "ako na tom sme" je dosť nešťastný postup. Je to ako zjesť plesnivý chleba a čakať, či ma z toho preženie alebo nie. A ono to väčšinou dobre nedopadne.
Čo si si od toho sľubovala? Čo si chcela ty? Ak si užiť a príjemne stráviť čas, tak si užívaj. Ale vzťah sa takto nezačína. Chlapec má v tom jasno, povedal ti to - jemu o vzťah S TEBOU NIKDY NEŠLO, len o jedno. Ano, je slušný, ale keby si ťa vážil, nestačil by mu sex, chcel by aj teba ako ženu, ako osobu. Ale jemu stačí sex, s tebou alebo s nejakou inou, ktorú ľahúčko ako pierko skolí. Ty mu nechýbaš.
Čo chceš ty? Prečo spávaš s kde kým, keď chceš vzťah?? Toto si v sebe ujasni a nabudúce choď na to trošku inak.
ukonči to.... je to nezáväzný vztah.... kedto oba necitia rovnako a jeden sa zalubi je to problem..... on chce len rohožku...
použije ta, pretiahne a dovi dopo!!! ked to neukoncis ty,..ukončí to on a bude to horsie.... si len jeho rohožka dočasná kym si nenajde frajerku.... a to ze sa nepoznate tak dlho je iba vyhovorka.... lebo zrazu spozna dievca ktore bude poznat tyzden a hned s nou zacne oficialne chodit... a ty budes moct len revat do vankusa, nič ine ti neostane....
Odíď (ešte som nečítala text)
Utekaj dievča (už som si to prečítala)