Ahojte, už dlhú dobu sa cítim zmätená,zneistená a popravde sa bojím . ide o to, že mám od 16tich priateľa. Onedlho to bude 5 rokov čo sme spolu a sme svoji prví. Ani jeden z nás nie je typ,ktorý by si potreboval užívať,chodiť na diskotéky,von s partiami a pod. Každý máme svojich kamarátov s ktorými chodíme von ale žijeme taký kľudný život,nepijeme nefajčíme,ale bavíme sa dobre aj bez toho.Vždy som sa cítila vyspelejšie a staršie,možno práve preto že moja matka ma raz toľko čo ja a je dosť ,,mladícka,, niekedy až infantilná,má rada zábavy a i ked vo vzťahovom smere nemala veľa partnerov,mne vzťah v tqkom skorom veku neschvaľovala. Vraj mám poskúšať, hľadať čo je pre mňa dobré,aby som mohla aj mužov porovnať a nie sa hned nalepiť na prvého.. Ja ale nie som taká,to v tejto dobe ozaj už nikto nepochopí že sú aj iné typy ľudí s inými hodnotami a zmýšľaním ? Ked na prvýkrát nájdete niečo s čím ste viac než spokojní,budete hľadať dalej len preto že je to divné že vám je hned dobre? Nadovšetko sa ľúbime,pripadáme si ako z doby neviem akej dávnej ked existovali partneri na celý život a chceme to isté.Sľúbili sme si že budeme spolu navždy.Viem je to také detinské vtipné ale my sa čím dalej tým viac máme radi.Sú aj hádky,ale nikdy sme sa nesklamali.A myslím že pokiaľ sa budeme ľúbiť a mať vzťah aký máme,bude to fungovať.A to sme spolu každý deň.Sme proste takí. No ako som písala vyššie,čím dalej tým viac sa bojím pretože to všetko kazí vonkajší vplyv.všade sa píše,hovorí ako taká láska nemôže existovať,akí sú ľudia naivní ked si to myslia ,že oni si to tiež mysleli že budú spolu navždy a rozišli sa.Dobre,možno sa to stane aj mne,čo dúfam že nie,ale prečo hned druhým kaziť radosť?prečo nikto nepovie a nikto sa neozve,kto je od nás značne dalej a stále si žijú rozprávku?prečo nikto nepovie že je to možné a že takéto pripady existujú?mne to príde že práve takíto ľudia ako my,čo sú spolu od mladého veku ,tým to vydrží.pretože nás nikdy nebavili ani tie diskotéky,ani stretávanie sa s inými dievčatami/chalanmi takže nás to ani neláka.a tí ktorí toľko hľadajú,stále budú možno hľadať či nebude ešte niečo lepšie a bude im chýbať mladícky život plný pijatik,zábav.Mňa to nedobehne,pretože ma to nebaví. A dalšia vec,často mi moja matka povie,že všetci chlapi čo majú peniaze alebo mali iba jednu ženu kedže s nou boli od základnej/strednej majú milenky... či už pozeráme tv a povie mi na niekoho že určite ju podvádza lebo je slávny a má peniaze,alebo mi dáva príklady z okolia...a ja sa veľmi bojím aj ked priateľovi verím.no vplýva to na mňa cítim sa divná,akoyb som robila niečo zlé čo iní nechápu :(
Strašia ma
ono je to pekné, držím palce aby vám to vyšlo a boli ste spolu naozaj navždy... ale poradím ti snaž sa držať si odstup, s nadhladom sa na to trošku dívat, neviazať sa príliš na neho,... mať svoje zaluby, svoje kamosky.. nevzdat sa ich pre neho....
vieš ...totiž mne tiez sluboval že budeme navzdy spolu, iné zeny ho nezaujímaju, bol starší odo mna o 10r, bola som s ním od 15ky...
že iba mna chce... dokoca aj naposledy mi také krásne rečičky hovoril... boli sme spolu 10rokov! zrazu ma vymenil za inú, ani sa neunuval mi to oznámiť,... a po 2 rokoch som sa teraz dozvedela ze s nou uz bol v tom case ked som s nim este ja bola... takze tak....