Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zuby- posmech

Príspevok v téme: Zuby- posmech
axi

Ahojte,máme s priateľom jeden problém-teda on má problém a trápi to i mňa.Ide o to,že ma naozaj veľmi škaredé zuby a veľký predkus.Vyznie to smiešne,no on má naozaj ,,zuby vonku,, .. sme spolu už dlho a veľakrát bol terčom posmechu,hambí sa za to,dlho nosil i strojček a nepomohlo..nechcem pôsobiť namyslene,no mňa denne oslovuje množstvo mužov,obzerajú sa po mne na ulici,píšu mi a neraz sa mi stalo,ked som išla s priateľom,ako povedali ako môže byť taká pekná s takým špatným..často mi písali z anonymných facebookov a pod. ako s ním môžem byť,vždy narážali na toto.dokonca priamo jemu jeden anonym poslal fotku populárneho kofola psa Ftefan..alebo že sa ma drží pretože by ho žiadna iná nechcela a čo ja na ňom vidím ked môžem mať hocikoho..Možno sa cítili porazení že ,,takýto,,ma má a oni nie.. no Môj priateľ je pre mňa najkrajším a nebyť tohto,vyzeral by snád dokonale.Nikdy som mu nepovedala ani nenaznačila že ma to trápi,nechcem mu ublížiť,no vidím že ked niekam ideme alebo sa s niekým rozprávame snaží sa zakrývať si ústa alebo schovávať zuby..Zo začiatku nášho vzťahu bola proti aj moja mama,pretože pre mňa samozrejme chcela len to najlepšie a neraz mi pri hádke vyhodila na oči,ako sa môžem s ním bozkávať,že fuj..bolí to aj ked priateľky alebo niekto povie,ako sú pre nich na druhom človeku dôležité zuby a pekný úsmev.Ja sama mám pekné biele zdravé zuby ktoré mi veľa ľudí obdivuje ale mne to na mojom priateľovi vôbec neprekáža,ide iba o to,akí sú ľudia hnusní a zákerní..preto sa chcem spýtať,či má niekto podobný problém.Pretože dnes si už dáva robiť zuby snád každý tretí človek,je to normálne,no neviem ako by to bolo v jeho prípade,ked ako píšem má výrazný predkus. či je potrebná nejaká operácia a pod.

zuzi74

Boze niektori ludia su nacisto sprosti, az sa mi zastavuje rozum nad tymto.
Ak to chce aj on riesit, tak treba navstivit skveleho zubara. Ver, ze aj so skaredym chrupom sa daju urobit divy, musi ho vsak vidiet odbornik. Otazne je vsak aj to, ci si chce dat chalan vrtat do zdravych zubov...

pomocnica

Na to nech ti odpovie zubár, ale nejaký super zubár!
Ľudia sú zlí a takí aj budú. Závidia, teba, alebo hocičo iné. Keď ho miluješ, tak mu hovor, že ho ľúbiš, že je pre teba ten najkrajší a nevšímaj si tých intrigánskych ľudí!
Korunky. Nech si ich dá. A na ten predkus sa opýtaj zubára, nejakého dobrého.
Keď ho ľúbiš, nie je čo riešiť. :)