Ahojte.Zijem s partnerom a 2 detmi.Ja som teraz na materskej.Za cele 3 roky som ani patu z domu nevytiahla.Mala bude mat v decembri 2 roky a kedze je uz vacsia dovolila som si ist tak 3tyzdne dozadu s kanaratkou von!
Hned ako som to oznamila partnerovi zacal mat priblble poznamky ze ci kamoska nieje iba "zastera"a ci nejdem s nejakym chlapom tr*tkat..Nas vztah totizto moc po sexualnej stranke nefunguje..on je neskutocny egoista,nysli len na seba a sex mame len ked sa chce jemu..ale nikdy som ho nepodviedla.Iba son premyslala nad rozchodom nakolko nam to neklape aj v inych veciach.
No a teraz k tonu vikendu.Prisla som vnoci domov lahla si spat a partner nadranom vtrhol do mojej izby a prepacte za vyraz! Ale strcil mi prsty do ved viete...a odisiel
Nestihla som nato ani zareagovat!
Teraz som mu povedala ze dalsi vikend planujem ist s kamaratkou na vinko!Jeho odpoved pojdes ten dalsi,typek ta pocka!!!(aky?,nikoho nemam)lebo on musi do prace a nebude vnoci vraj strazit malu ze co ak sa zobudi?!.
Dalsia vec,minule sme sa hadali a nohou ma skopol z gauca..alebo nevsimla som si ze je v chladnicke nieco pokazene v hrnci a zacal tak nadavat..Ze som ozrankyna(to neviem preco lebo neopijam sa,len si sem tak dam pivko alebo vinko,sama aj snim,),mindza a kopec sprostych nadavok namna.Zobrala aom sa isla som do izby.Na druhy den sa tvaril ako keby sa nic nestalo!..
Alebo varil a v chladnocke tieklo mlieko a spustil ze vsetko pooblievane horsie ako u ciganov a vraj to z toho ze otvaram hore dole chladnicku?!
Minule zasa syn prisiel neskoro domov..tak sme ho hladali,nakoniec bol u kamarata...ale keby ste videlu partnera..nervozne si nalieval pohar za poharom,potom na balkone nadaval a treskol rukou do niecoho..a zas to bola moja chyba ze nebol este doma.
vraj ja ho rano rychlo vyhodim von nech mam od neho pokoj a viac ma.nic nezaujima a kopec blbych narazok!
Mam toho dost a uvazujem ze od neho odidem
Zijem s manipulatorom??
No ked k tebe pristupuje ako k majetku, človeku neschopneho vlastného úsudku a nerešpektuje vas osobny priestor, tak tam láska určite nie je. Ide tam len o pocit nadradenosti nad vami a dietaťom. Neskoršie vas bude manipulovať peniazmi, neplatením výživneho a podobne zverstva. Kde nie je laska tam nie je ani cit. Nemá rešpekt voči vám, nebude ho mať ani voči vášmu dieťaťu. Mali by ste odisť do bezpečia, prípadne mu nejak vysvetliť, že si taketo spravanie neželáte. Podľa mňa ste preňho iba kus živého mäsa na uspokojenie zvrhlých chúťok. V normálnom vzťahu by sa partneri takto nechovali jeden voči druhému. Tolerovali by svojich priateľov a verili v intýmnych záležitostiach. Potreba slobody by mala byť rešpektovaná aj v manelskom vzťahu. Nie ste domáci otrok, no dieťa vedia strážiť aj rodičia.
Fake je to uz tym ze tu sa stazuje a tu sa nazve cicamica paradnica :-D
čooo ? kde ti strčil prsty ??do vagíny ???a to načo kriste ?a bez opýtania ?surovo ti ich tam vopchal ?a čo ty si akože ? chcel zistiť, či tam nemáš cudzie semeno ,a to je taký kreten, že nevoe, že sa dá použiť kondom? to čo je za chlapa ,preboha ...to jak sa chová ?chová sa k tebe jak k zvieratu ty kks...ja na svojho nadávam a toto ešte zatiaľ neurobil..strčiť ti prsty surovo tam..ani veriť sa mi tomu nechce..nehnevaj sa..ktorý debil by toto urobil?
Fake..zial nie je to fake!!
Urobil to!! A to nieje ziaden pubertak ale 38rocny muz!!..Jednoducho mi vletel do izby ked som spala a strcil mi tam prsty!
Neviem co si tym chcel dokazat..nikdy tovneurobil
V podstatd ani nemal kedy a zaco ked som stale trcala leb doma..a zrazu ked chcem zacat trosku zit uz je ASI zle?!
Ano pusti ma ale tie jeho reci..a to pojdem teraz Len 2x..neviem co by bolo neskor..
ked toto čítam vlastne život mojej mami, žije s otcom už 36 rokov a je to peklo ktoré sa stupnovalo postupne čoraz viac, ale teraz po tých rokoch uz nema na to guraž ani silu a označila by som to len prežívanie zlomeneho človeka, ja keby som sa mala vratit do detstva tak spacham radsej samovraždu, tiež bol žiarlivy nahovaral si všeličo ,najskor to boli taketo utoky a teraz uz ju aj zbije, potom ked sme boli vašči tak už aj nas trapil, dufam že dostaneš silu a odideš od neho pretože nebudeš utrapena len ty ale potom aj tvoje deti ktore sa budu musieť pozerať na to tak ako ja, a bude to čoraz horšie on nezmudrie a čoraz viac si bude dovolovať a beda keby ťa len nejaky sused alebo znami pozdravil tak to potom uvidiš !!! pišem ti s boľom v srdci a prosim nedaj sa a bojus za seba aj deti , nech ti hovoria okolo čo chcu nedaj lebo ťa čaká očistec na zemi
správanie ktoré si vykreslila,že otvoril chladničku a niečo ti vyčítal,je už urážanie a ponižovanie.nevidím na tom nič, čo by mu to dalo pre jeho dobrý pocit pre vzťah s tebou.iba pre jeho ego. skôr už chápem tie prsty .. píšem to preto, lebo som podobná. som asi chorobne žiarlivá a mám veľké problémy, bolo by mi zle už len z toho keby vidím priateľa s nejakou ženou sa rozprávať. zo všetkého ho podozrievam. nerobím mu to ale napriek ,nechcem aby sa cítil zle no on vie ,že nedokážem inak fungovať.ľúbime sa a proste takto fungujeme.aj ked je to možno choré, ja to potrebujem pre svoju istotu a dám mu potom toľko lásky ako mu už nikto nikdy nedá,a on to toleruje preože mi tiež nechce ubližovať a ľúbi ma.. nikdy som ho ale za niečo neponižovala ,nekritizovala a nezhadzovala,to už s láskou nemá nič spoločné.
lol
nežiješ s manipulátorom. Manipulátory sú väčšinou inteligentní. Žiješ s debilom...
Strcil mi prsty ved viete kam..
Loooool fake ako prasa