Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je moj partner manipulator??

Príspevok v téme: Je moj partner manipulator??
Cicamicaparadnica

Ahojte.Zijem s partnerom a 2 detmi.Ja som teraz na materskej.Za cele 3 roky som ani patu z domu nevytiahla.Mala bude mat v decembri 2 roky a kedze je uz vacsia dovolila som si ist tak 3tyzdne dozadu s kanaratkou von!
Hned ako som to oznamila partnerovi zacal mat priblble poznamky ze ci kamoska nieje iba "zastera"a ci nejdem s nejakym chlapom tr*tkat..Nas vztah totizto moc po sexualnej stranke nefunguje..on je neskutocny egoista,nysli len na seba a sex mame len ked sa chce jemu..ale nikdy som ho nepodviedla.Iba son premyslala nad rozchodom nakolko nam to neklape aj v inych veciach.
No a teraz k tonu vikendu.Prisla som vnoci domov lahla si spat a partner nadranom vtrhol do mojej izby a prepacte za vyraz! Ale strcil mi prsty do ved viete...a odisiel
Nestihla som nato ani zareagovat!
Teraz som mu povedala ze dalsi vikend planujem ist s kamaratkou na vinko!Jeho odpoved pojdes ten dalsi,typek ta pocka!!!(aky?,nikoho nemam)lebo on musi do prace a nebude vnoci vraj strazit malu ze co ak sa zobudi?!.
Dalsia vec,minule sme sa hadali a nohou ma skopol z gauca..alebo nevsimla som si ze je v chladnicke nieco pokazene v hrnci a zacal tak nadavat..Ze som ozrankyna(to neviem preco lebo neopijam sa,len si sem tak dam pivko alebo vinko,sama aj snim,),mindza a kopec sprostych nadavok namna.Zobrala aom sa isla som do izby.Na druhy den sa tvaril ako keby sa nic nestalo!..
Alebo varil a v chladnocke tieklo mlieko a spustil ze vsetko pooblievane horsie ako u ciganov a vraj to z toho ze otvaram hore dole chladnicku?!
Minule zasa syn prisiel neskoro domov..tak sme ho hladali,nakoniec bol u kamarata...ale keby ste videlu partnera..nervozne si nalieval pohar za poharom,potom na balkone nadaval a treskol rukou do niecoho..a zas to bola moja chyba ze nebol este doma.
vraj ja ho rano rychlo vyhodim von nech mam od neho pokoj a viac ma.nic nezaujima a kopec blbych narazok!
Mam toho dost a uvazujem ze od neho odidem

Achjaj333

Ahoj, neviem,ci je to pravidelnost alebo len teraz ma take dni,ked chces niekam ,,vypadnut,, z domu. Rozprávali ste sa o tom, co trápi teba,jeho. Ja som mala manipulatora,dnes uz som par mesiacov rozvedená,po roku co som chodila k psychologicke tak mi povedala toto slovo ,,manipulator,, precitala som vela clankov,diskusii a az po roku som sa rozhodla rozviesť. Ak si mas ničiť zivot treba odísť. Ak nepomôže vykomunikovanie a bude sa to zhoršovať aj z jeho aj z tvojej strany,tak by som vazne rozmyslala nad rozchodom. Človek ma len jeden zivot a najviac tým trpia len a len deti,ktoré majú ten najhorší príklad a vzor do života....