Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hanbím sa za priateľa

Príspevok v téme: Hanbím sa za priateľa
Lenka898

Ahojte, mam priateľa kt je odo mna o 10 rokov starší (ja mam 26). Čakala by som, ze muž v jeho veku bude uz zrelý a rozumný. Ale nie on sa sprava horsie ako 15 ročný chlapec. Všade kde pride tak ho je vidiet, počuť, sprava sa úplne netaktne, je namyslený a ma prehnane vysoké sebavedomie, mysli si, ze nad neho niet. Na začiatku vzťahu, ked sme sa spoznávali taky vôbec nebol. Snažila som sa to dlho prekusnut, lebo par krát mu došlo ze sa sprava neprimerane a ukludnil sa... Ale na našej poslednej spoločnej akcii som zacala reálne rozmýšľať o rozchode... Boli sme pozvaní na jednu večeru. Nie len ze prišiel v tieklu a krátkych nohaviciach, správal sa ako úplný pako... Boli tam švédske stoly, on jedol piate cez deviate- rukami! Nebol schopný si vziať ani len tanier... Jeho komunikácia bola tiez cez- aky je on naj a vsetci ostatní su 'debilkovia'. Dokonca sa takto začal vyjadrovať aj o mojich známych a kamarátoch... Co si mam o tímto myslieť? Neviem nijak skrotiť jeho sebavedomie, hocičo mu poviem tak to len otočí na mna... Stretli ste sa niekdy s takým typom človeka? Ako ho ukľudniť?

celebrita FB

Nie ukľudniť, lebo ty ho nezmeníš, nikto ho nezmení, ale utekaj od neho, kade ľahšie. Bude to veľmi zlý manžel a ešte horší otec. Bude ponižovať svoju ženu a svoje deti a sám seba vychvaľovať. Jeho budúca manželka bude pri ňom veľmi nešťastná, lebo kto svoju ženu ponižuje, ten ju neľúbi. Ponižovanie a zosmiešňovanie človeka je prejavom nenávisti a nie prejavom lásky. A ozaj, ktože je to tá jeho budúca manželka? Nedajbože ty? Ale to hádam nie! Však už teraz si rozumovo vyspelejšia od neho. Dokážeš mu to tým, že sa s ním rozídeš. Pyšný muž môže pritiahnuť veľa žien, ale ani jednu si neudrží. Každá normálna od neho ujde.

Lenka898

Ďakujem za príspevky :) ani si len neviete predstaviť ako som sa ja hanbila za neho ked sme boli na tej akcii... Fakt 5metrov od neho som bola... On je totiž bývalý športovec a hocikam prídeme tak týka casnickam, predavačkám, proste každému.... Každej čašníčke začne 'a vies co? Ja som hral v takom a takom klube' a blabla... Vsetci len pozerajú na neho, potom na mna- som normálna slušná pokorná baba- a každý len pozerá a asi ma v hlave otázku ze preco som s takým sedliakom... Od tej akcie som s nim ani nebola, som v štádiu kedy fakt nechcem aby s nim niekto videl... Teraz neviem ci nie som normálna ja alebo on :D

ANGEL-DEMON

a naklepsi su takí čo sa hraju na "niečo" zezaraba pán manager velke peniaze... a ked pride do restauracie žerie ako svina, mliaska...
alergická som na to... a ked sa ho casnicka opyta co si da..zacne byt mudry, davat jej debilne otazky, takeho jedneho poznam... o zlození nápoja z flasky... napriklad co obsahuje kola... atd... ake látky...
a je ako jebnuty... ze ona uz oci prevracia a ja s nou a dotycny si nevie vybrat... je ako retard... nevie sa chovat na verejnosti... so mnou obyčajnym dievcatom... tak by som bola zvedava ako sa chová "medzi svojimi" ked ma nejaký obed, večeru s ludmi z brandže... či aj pred nimi to robí... že je ako taka svina...

Kelina

Neskrotíš ho, viem to, žiaľ z vlastnej skúsenosti. Môj priateľ bol tiež takýto a medzi nami bol vekový rozdiel iba pár mesiacov. On bol najmúdrejší, najlepší vo všetkom, akurát sa vedel obliecť a ak chcel tak sa vedel správať. Bol dosť povýšenecký, mal príliš veľa sebavedomia a to bolo asi tak všetko. Inak mal vyštudovanú horko - ťažko VŠ, ale to, prečo je taký aký je som si poskladala až keď som spoznala jeho rodičov. Jeho mama bolo presne taká istá, každého ponižovala a presne ako on každého častovali titulkami debil, vôl a pod.. Peňazí mali toľko, že sa v nich drhli, ale ich synátora som ja živila kým skončil horko - ťažko VŠ a po ukončení VŠ si nedokázal nájsť prácu ani po 8 mesiacoch.

0vecka

bagration to mala byt narazka na to ze ak sa neskludni tak nezadany bude... ale nejako to nevidim zopar takych narcisov poznam a ani jeden sa nezmenil

bagration

0vecka
ako nezadany? Ved je to jej priatel, tak asi je zadany, nie?

Pre zakladatelku: podla mna sa ani nesnaz ho menit, to sa ti nepodari. Preto bol iny, ked ste sa spoznavali, lebo sa snazil krotit, ale potom, ako ta ziskal, sa uvolnil.