Ahojte,
potrebujem poradit.. mam prirodzene tmavu farbu vlasov a pravidelne chodievam ku kadernicke na husty blond melir cize vlasy mavam dost blond. Problem je ze som u nej uz dlhsi cas nebola a vlasy mam teraz odrastene asi 6-7 cm. Teraz som sa rozhodla ze chcem prejst na blond farbu celej hlavy co mi kadernicka odmieta lebo by mi to chytilo do zlta takze sa chcem nafarbit sama. Zltu chvilu prezijem, jedine coho sa bojim je ze to na odrastenych vlasoch budem mat flakate. Preto by som potrebovala radu ako mam postupovat
Z prirodzene tmavej na blond?
zaujimave ze blond melir vie urobit a celu hlavu nie??? tak chod do ineho kadernictva dnes v 21 storočí sa to totiž dá.... ale doma to nerob!!! zničiš si vlasy....
Si si istá, kaderníčka vie čo robí a keď vraví, že by ti to chytilo do žlta, tak to asi tak bude a skúseností mojich známych hovoria tak isto. Im tá žltá vydržala nie chvíľu, ale zas možno ide o to akú typ vlasov máš. A nechápem, aké fľaky či čo? Veď keď si zafarbíš celé vlasy, tak máš proste celé vlasy blond, alebo žlté. Ale vyber dobrý odtieň, ale môžeš ísť aj ku inej kaderníčke/kaderníkovi.
PS:ale tvoja kaderníčka je evidentne dobrá, lebo väčšina kaderníčok by ti ich zafarbila, len aby zarobilo a nie ti dávala radu k dobru. :)