Dobry den toto je prva web stranka na ktoru som narazil a hned vam aj pisem pretoze potrebujem pomoc. moj zivot ide iba k horsiemu a dnes som sa rozhodol poziadat o pomoc niekoho kto je profesional a mozno sa s dacim podobnym stretol. mam 24 rokov aktualne zijem v londyne pracujem ako kuchar a prave som ukoncil osem mesacny vztah so zenou ktora mi velmi chyba no ja som ju podviedol a povedal som jej to pri poslednej hadke vzdy som mal s tym problem klamem vo veciach ktore su trivialne podozrieval som ju ze ma podvadza s niekym a prisom som to robil ja pozeral som jej do telefonu do ipadu na maily spravy volania dokonca aj na google maps kade chodila ked chcela niekam ist tak som jej vycital ze so mnou nikam nejde no ked sme spolu sli iba sme sa kvoli mojej ziarlivosti pohadali neraz sa stalo ze som iba odysiel z nicoho nic som sa postavil a poslal som ju a siel prec niekedy ked sa smiala ja som si myslel ze sa smeje na mne (to sa mi deje neustale) vzdy ked vidim ludi smiat sa myslim si ze ja som bod na ktorom sa bavia neverim ludom iba ich vyuzivam nemam ani jedneho priatela kamarata kamaratku iba moja rodina stale stoji pri mne comu sa tiez cudujem ... matke som taktiez vela krat vynadal povedal jej ze ju nenavidim a ze nie je a nebola dobra matka obvinujem mojich rodicov z toho co sa mi deje ze ma nenaucili zit ze zijem ako zijem ze neviem komunikovat s ludmi .... nikdy nevydrzim dlho v praci vzdy len par mesiacov a potom ma to prestane bavit... chcem len uputat na seba pozornost ani neviem co ma bavi asi to co robim robit sushi ale moje problemi sa prenasaju aj do prace nikdy nevychadzam s kolegami stavam sa lenivym nepocuvam ludi som hruby a drzi nevazim si veci a plytvam so vsetkym priatelke som citovo ublizoval vravel jej ze ma nelubi vyhrazal sa jej ze odydem ak tamto alebo toto nebude ako chcem uz pri prvej hadke som chcel aby sme skoncili vsetko nerobim si poriadok vo veciach stracam veci neviem sa sustredit nerozumiem beznej srande humoru ludi okolo mna som nezodpovedny v dokladoch dva roky spat som zrazil cloveka ktory ma dozivotne nasledky v tom obdoby som bral drogy vyhodili ma asi z 5 prac. ja neviem ako dalej ako mam zmenit svoj zivot a tento email sa mi chce gramaticky opravit asi tak ako rano vstavat pozerat sa do zrkadla ci zit. prosim pomozte mi dako DAKUJEM
sociopat psychopat
Si nezodpovedny, nedovercivi a nezdravo ziarlivy,, to je asi vsetko.
Ze si nezodpovedny, je len na tebe, vies ako sa ma clovek spravat, ale nespravas,, to ale mozes zmenit aj sam.
Nedovercivi,, to je uz horsie,, ale ved nemusis doverovat ludom, kasli na ludi, spravaj sa ale k nim normalne, v pohode,, a az ak pridu okolnosti.. ak ti nejaky jednotlivci dokazu, ze im doverovat mozes, tak doveruj, a na ostatnych kasli, jasne ze sa z teba nesmeju, ale kludne si tomu aj ver, len kasli na to, nech si lazdy mysli o tebe co chce, vzdy bud sam sebou, a nenechaj sa rozptylovat druhymi, kasli na vsetkych.
Ziarlivy, dalsi problem,, takato velka ziarlivost je fakt len k zlemu pre oboch,, tiez som strasne ziarlivy, vztah mi ale stroskotal na niecom inom skor, ako za viny ziarlivosti... snad ti v tom poradi niekto iny
Mal by si sa v prvom rade naučiť žiť sám so sebou. Je pohodlnejšie zvalovať vinu na niekoho ineho, citovo vydierťať partznerku z tvojich neuspechov a vždy si vydupať, vyvrieskať, to čo chceš ty. Takto reagujú male deti. Nie ste dospelý, neviete tolerovať potreby iných ludí a žiť v partnerskom vzťahu, nevedeli ste to dokázať ani v rodičovskom dome. Máte problémy aj v práci, nesústredenosť, odmietanie zodpovednosti a zvalovanie viny na všetkých okolo.
Mali by ste hladať chybu aj v sebe. Prebrať si vaše správanie v v tých momentoch, kde ste sa neadekvatne správali k ludom, porušovali praconvný čas. Ked viete o svojich zlyhaniach, tak ich napravte. Detoxikáciou tela, cvičením, zmierením sa alebo rozchodom s partnerkou. Potrebujete novy štart do života, no mali by ste aj napraviť škody, čo ste popáchali.
Si dodrbany a mal by si sa vzchopit a prevziat zodpovednost za svoj zivot za svoje spravanie ako dospely clovek. Psychopat ani sociopat nie si. Nez zacnes pouzivat taketo nalepky zisti si o nich nieco. Okrem toho cloveka ktory nimi onalepkuje seba alebo niekoho vacsinou uvedu do omylu a posobia hanlivo. Ty namiesto takychto drbnutych popularnych oznaceni sa radsej zamysli co so sebou a co k tomu vlastne viedlo (zle detstvo, atd) a bud pritom k sebe co najuprimnejsi ale neodsudzuj sa to ti nepomoze.
asi by to chcelo nejaku očistu, zdravu stravu, detoxikáciu organizmu.. si vygoogli... aby sa ti telo RESETovalo... po tých drogách...
Keď som sa dostal do polovice tvojej správy, tak ma hneď napadlo, či si nebral nejaké drogy a ty si to tam aj potvrdil.
Prečo si to robil? Ak chceš byť so ženou, tak nemôžeš fičať na ničom, lebo ženy také správanie nebudú tolerovať. Strach, fóbie, paranoje, ak ich máš pri normálnom vedomí, tak drogy ich ešte viac zosilnia. Po čase už nevydržíš ani sám so sebou...
Čo som sa ja posledne podozvedal, tak s pánom Bohom...
My tu riešime pol promile..., však to je fakt funny...
chod ku psychologičke...ukáže ti smer...