Dobry den toto je prva web stranka na ktoru som narazil a hned vam aj pisem pretoze potrebujem pomoc. moj zivot ide iba k horsiemu a dnes som sa rozhodol poziadat o pomoc niekoho kto je profesional a mozno sa s dacim podobnym stretol. mam 24 rokov aktualne zijem v londyne pracujem ako kuchar a prave som ukoncil osem mesacny vztah so zenou ktora mi velmi chyba no ja som ju podviedol a povedal som jej to pri poslednej hadke vzdy som mal s tym problem klamem vo veciach ktore su trivialne podozrieval som ju ze ma podvadza s niekym a prisom som to robil ja pozeral som jej do telefonu do ipadu na maily spravy volania dokonca aj na google maps kade chodila ked chcela niekam ist tak som jej vycital ze so mnou nikam nejde no ked sme spolu sli iba sme sa kvoli mojej ziarlivosti pohadali neraz sa stalo ze som iba odysiel z nicoho nic som sa postavil a poslal som ju a siel prec niekedy ked sa smiala ja som si myslel ze sa smeje na mne (to sa mi deje neustale) vzdy ked vidim ludi smiat sa myslim si ze ja som bod na ktorom sa bavia neverim ludom iba ich vyuzivam nemam ani jedneho priatela kamarata kamaratku iba moja rodina stale stoji pri mne comu sa tiez cudujem ... matke som taktiez vela krat vynadal povedal jej ze ju nenavidim a ze nie je a nebola dobra matka obvinujem mojich rodicov z toho co sa mi deje ze ma nenaucili zit ze zijem ako zijem ze neviem komunikovat s ludmi .... nikdy nevydrzim dlho v praci vzdy len par mesiacov a potom ma to prestane bavit... chcem len uputat na seba pozornost ani neviem co ma bavi asi to co robim robit sushi ale moje problemi sa prenasaju aj do prace nikdy nevychadzam s kolegami stavam sa lenivym nepocuvam ludi som hruby a drzi nevazim si veci a plytvam so vsetkym priatelke som citovo ublizoval vravel jej ze ma nelubi vyhrazal sa jej ze odydem ak tamto alebo toto nebude ako chcem uz pri prvej hadke som chcel aby sme skoncili vsetko nerobim si poriadok vo veciach stracam veci neviem sa sustredit nerozumiem beznej srande humoru ludi okolo mna som nezodpovedny v dokladoch dva roky spat som zrazil cloveka ktory ma dozivotne nasledky v tom obdoby som bral drogy vyhodili ma asi z 5 prac. ja neviem ako dalej ako mam zmenit svoj zivot a tento email sa mi chce gramaticky opravit asi tak ako rano vstavat pozerat sa do zrkadla ci zit. prosim pomozte mi dako DAKUJEM
sociopat psychopat
Nie si jedno ani druhe.Skutocny sociopat alebo psychopat nepise a neprosi o nejaku radu na internete.Maj sa ty psychopat.
to akoze pred 2 rokmi nikto nereagoval, az teraz?
Vernosť nieje povinnosť ale láska ...
No je dobre ze si si to uvedomil a lahka cesta ako sa z toho dostat von neexistuje.... mal by si vyhladat psychologa a pracovat na tom ako sa spravas k inym.... to co sa stalo uz nezmenis, budes sa musiet s tym naucit zit a mysliet na buducnost, davat si pozor aby si take chyby uz nespravil...... takze pracovat na sebe s pomocou psychologa je na zaciatok fajn... az ked budes z toho vonku si hladaj vztah a kamaratov, lebo dovtedy sa moze este vselico v tebe pomenit a mohlo by sa stat ze by si urobil zas to iste.... vela stastia
Zaklad vsetkeho je uvedomit si, ze mam problem a definovat ho. To si uz urobil. Takze teraz treba dat svoj zivot dokopy. Vyhladaj odbornika, lebo bez neho neviem ci to das. Su taki ludia, co to zvladnu, ale na zaciatok ti ho aj tak odporucam. A uz len pracovat s vlastnou myslou a makat na sebarozvoji. K tomu ti pomoze vela dobrej literatury, mozem odporucit, ked budes mat zaujem. A okrem psychologa aj ludia, ktori pracuju s inymi na trosku inej urovni, ako klasicki odbornici. Ak sa nemylim, bol tu par mesiacov dozadu podobny prispevok. Neviem ako sa ma ten chalan, dokonca tiez pracoval v UK, ale verim, ze sa pozbieral. Nech to znie ako neviem ake klise - vsetko je v hlave. Len niekto si v nej vie lahsie upratat a niekto menej...
Čo radiť? S tvojou povahou buď politika, alebo riaditeľ, tam by si dlho vydržal.
Všimnite si, že takýto nezodpovední kreténi nikdy nemali/nemajú núdzu o ženy.
Poznám tieto pocity.Rozumiem im dokonale.Som na tom podobne.Mozem Ti odpovedať:že nie si ,v Tom sám,.Čím viac sa snažím,tým je to horšie.Som z toho všetkého už unavená.Nefunguju mi vzťahy absolútne s nikým.V noci poriadne nespím a ráno vstávam so sebaobviňovaním.Všetko čo poviem,spravím,navrhnem vypáli zle,zle a ešte horšie.Mozem sa snažiť koľko chcem a vladzem.Najhorsie je,že už nevládzem.Mam pocit že nik ma nechápe,nerozumie mi.Mozem sa zblázniť,majú má na háku.Asi musíme padnúť na samé dno aby sme sa ,prebrali, k zivotu.Citim,že tu už dlho asi nebudem.Nechcem ešte ,odísť, ale takto tam spejem.Úplná rezignacia.Je mi do revu,takže Tá plne chápem.Ani psyholog nepomohol.Koho by to bavilo,stále tam chodiť.Lieky odmietam,to je oblbovak.Citis sa úplne ,mimo,..Mimo reality.Nie si sám sebou.Takze len bojovať,nájsť si niečo čo Ťa baví,vedomie že nie si ,v Tom ,sám.Pozrime sa na chorých a hendikep ovanych ľudí a buďme radi,že sme! Na svete je aj oveľa viac horsich ľudí ako sme my.Vraj sa musíme mať radi!Drž sa.