Prosím, pomozte niekto! Ja som OBYCAJNY POVALAC, CHUDÁK, IDIOT, OUTSIDER A ,,NEPOSLUNIK"!!! Nič iné nerobím len si doma vyvalujem šunky, celé dni čumim do MOBILU, a NIČ NEROBÍM! Proste som NEAKTÍVNY!!! Uz som z toho fakt ZNECHUTENY! Navyše mám velmi malo spanku, chodim spať až niekedy po pol noci alebo o jednej. Babka, dedo stryko a jeho priatelka mi už RoK plieskaju o hlavu aby som isiel skorej spat. Ale to že som povalac a outsider si ABSOLUTNE NEVSIMLI!!! Citim sa tam ako CUDZINEC!!! Starký s nikym nemaju problemy len SO MNOU, stale si myslia že somnou nieco Nieje v poriadku. Minule stryko a priatelka dupotali a to O DVANASTEJ V NOCI dedo to chcel zvalit na mna a ESTE MNA POSLAL SPAŤ!!! Chapete to?!!? Ja co som nic nerobil drzal hubu ako ryba vo vode, tak MNA !!!MNA!!! POSLAL SPAT A ICH NECHAL NECH SI DALEJ DUPOCU A nehovoriac o každo vikendovych konverzaciach v sobotu piatok či nedelu. V JEDNOM KUSE rozprávaju a JA SA NEMAM KEDY ZAPOJIT!!! ZAs skakat do reci nebudem pretoze nasi to VYSLOVENE NEZNASAJU dostanu HYSAKA a este ajMNA IDU VINIT ŽE SA NEZAPAJAM DO KOMUNIKACIE!!! Keď nastane chvila kedy sú všetci ticho, ja niečo poviem tak jeden povie niečo co ANI ZDALEKA NESUUVISI s tym co som povedal, a debata sa rozbehne na plne obratky!!! A JA som k tomu IGNOROVANY!!! Babka na mna v poslednej dobe CASTO VRIESKA a to ZA MALICKOSTI, napriklad keď niečo nedojem, keď Som potme vo svojej izbe (minochodom ja lubim byt potme:D) ked jej neodpoviem presne na otazku, ked otvaram pri jedle usta a podobne malickosti!
Jednoducho nie je mi dobre. Nepaci sa mi zivot aky zijem. Ved ja vlastne ani NEŽIJEM , ale EXISTUJEM a to je rozdiel. Prosim vas poradte mi niekto, prtoze... To len ide Z EXTREMU DO EXTREMU!!! Čo by ste robili VY na mojom mieste? Zmenili by ste na sebe akože na mne nieco? Pripadne ako by ste hladali koren celeho tohto problemu?
P.S: Prepacte za ten CAPS LOCK ale ja mam toho už fakt dooost....
Dakujem velmi pekne. Zúfalý tínedžer