Ahojte:)
Som baba a mam 13 rokov:)
Minulé leto som bola štíhla a teraz som pribrala priebehu roka:/ neviem co sa stalo...
Vela nejem ani neprežieram sa pohybu mam dostatok ale neviem prísť na problém:(
Na internete som čítala o štítnej zľaze a jej problemoch... A prečitala som, že môžu nastať rozdiely medzi hmotnosťami:( aj tých 10 náznakov čo tam boli poniektoré sedeli už dlsiu dobu ma boli oblasti krku a podľa mňa preto priberám:( a vážim 65kg a meriem cca 160cm. Minulý rok som vážila 52-53kg. Prosim poraďte:(( robím všetko preto ale nejde to :( bez blbých komentarov to nieje smiesne :(
Štítna žľaza
no ja byvam zavodnena pred menstruaciou / som strasne napuchnuta /. v tele sa zadrziava voda ..a to hlavne ak pijes malo tekutin ... za den musis vypit aspon liter a pol .. ale ja by som najskor isla k tej dr ..a mozes sa jej kludne opytat aj na to zavodnenie .. normalne jej opis ,to ako si to tu napisala ,a ona ti vsetko poradi a vysvetli ..
Dobre ďakujem veľmi pekne vážim si to a kamarátka nieco spomínala že ak sa citim tucnejšia ze môžem byť zavodnena? Co to znamena? Čo je na to dobre???:/ :)
samozrejme ,ze mozes, ved ked tam pojdes,tak povedz ,ze mama je v praci a nemohla ist .ja som od 13 chodila sama k dr ..proste ak mas normalnu dr . povedz jej co ta trapi ,mala by to pochopit a zobrat ti krv .. a ides domov o dva dni vies vysledky ,ked si zavolas svojej dr. aspon ja som to takto mala :)
Ano ale ja s mamou nevychadzam dobre mohla by som aj sama zajst k dr?? S mamou si vobec nerozumiem ani ju ako mamu neberiem:)
tak v prvom rade si daj vysterit stitnu zlazu .... :) to nie je ziadna vada .. pojdes k svojej dr , zoberie ti krv a o max 2 dni vies vysledky ... ak to bude v poriadku ,moze byt ,ze mas indispozicie od rodicov alebo prarodicov a tak :) lebo v obdodbi dospievania som sa vela krat stretla ,s dievcatami ktore boli stihlunke .ale okolo 15 strasne pribrali .a nie preto ,ze sa prejedali ,ale preto. ze to mali rodove .pre mna je to nepochopitelne ,ako sa z utleho dievcata dokaze cez pubertu stat boubelka . a poznam takych X mojich byvalich spoluziacok :) ja som stihlunka od dectva .a moja vaha je stale rovnaka od 15 rok . 48 kg ,,a mam ju doteraz a mam 31 rok. ked mam svoje prejedacie dni tak sa dostanem na 50 kg ,ale akonahle polavim v jedle mam znova 48 kg / a to si okolie mysli ,ze sa poriadne nanajem a ze drzim neviem ake brutal diety /,ale vdacim za to genom .. moj otec aj mama su stihli ludia :) takze takto :)