Psychologička

Príspevok v téme: Psychologička
alica47

Mám otázku, ale nejdem tu riešiť môj psychický problém. Len som si skrátka uvedomila, že nejaký mám. Dosť často trpím depresiami a chcem navštíviť psychologičku. Chcem sa len opýtať ako na to - to si mám nejakú nájsť na internete a objednať sa k nej, alebo to mám riešiť aj s obvodnou lekárkou? Sú s tým spojené aj nejaké poplatky? A ukladá sa niekam nejaký záznam o diagnóze a návštevách psychológa?

ANGEL-DEMON

najlepsie je najst si nejaku v meste tvojho bydliska, zavolas, objednas sa,.. dá ti termin mozno o mesiac dovtedy si pojdes k obvodnej povies jej ze mas uzkost ze chces odporučanie ku psychologicke... tak som to urobila aj ja.... nič mi nepisal do papierov obvodný, celu kartoteku berieš na prve sedenie,.. ktoru kukne len aby vedela ake choroby si prekonala.... hned ti ju vráti, ber si karticku poistenca.... a papier na ktorý ti bude písať diagnozu, anamnezu, liečbu ti dá zvlášť do ruky... a je len na tebe či to do záznamu vlozís alebo nie... ked mas odporucanie ide to cez poistovnu, neplatis nic....

mericiana

ahoj ,co sa tyka psychologa tak to si mozes najst na vlastnu past na nete ktory ta objedna ale asi nie hned ale rataj stym ,ze min 20 eur asi na hodinu ... k psychiatrovi ta musi odporucit lekar ,ale ten stebou nejak problemy dopodrobna neprebera ,opyta sa ta par veci ,a potom uzna za vhodene ake lieky ti predpise ... a samozrejme ,vsetko ide do zaznamov :)

mascha

ak nechceš platiť, potrebuješ odporúčanie od obvodnej, výber psychologičky už záleží na tebe,ona si vedie kartotéku