Zalubil som sa to vam chcem oznamit a tesim sa z toho. Mam nutkanie vam to oznamit lebo som stastny. Ked som nevedel nacom som bol som dost smutny a trapilo ma to. Lubi nelubi lubi nelubi ale urobil som zopar testov.skusok na nej a uz viem nacom som. Preto vsetkym chalanom ktory nejaku tu svoju miluju radim vykonajte na nej testovanie ktore vam potvrdi ze vas ma rada a je to ta prava. Ide o testy spravania k vam. Ako je ochotna vam pomoct, poradit, komunikovat s vami, ako sa vam diva do oci a ci vobec sa diva, aky ma postoj tela voci vam, ako vam vonia, ci sa smeje vo vasej pritomnosti ale zo srdca nie silene, proste otestujte si ju aby ste vedeli nacom ste a mate po dileme miluje nemiluje.... a potom ked uz budete vediet nacom ste aj bez toho aby vam to ona priamo povedala ale vy uz budete vediet ze je vasa si mozte pustat tuto piesen ktora vystihuje moje pocity zamilovaneho muza a ktoru si rad pustam a pri pocuvani myslim na nu.
www.youtube.com
Nech su vase reakcie akekolvek, negativne-pozitivne som ochotny reagovat
Dakujem
Ako dlho bude trvat tento moj krasny stav?
zalubeny az po usi:,tak to je fajn, ze jej nevadi tvoja blizkost:).....no kolko takych ludi pri ktorych jej to nevadi je, ze?
z coho pozostavaju tie dalsie testy?
ja napriklad viem, ze ked ktosi toci chodidla smerom k tebe (sympatie z jeho strany) a hlavu inym smerom (nepozera na teba), tak rozhodujuce su prave tie chodidla....asi by k tebe rad vykrocil:D
zamilovanosť dlho netrvá, ale časom (po roku, dvoch) môže prejsť v lásku a vydržať až do smrti. Pokiaľ sa obaja o vzťah starajú.
A či je partner vhodný pre teba (alebo ten pravý), to nikdy nezistíš na začiatku vzťahu, ale až keď sa už detailnejšie poznáte. Lebo viac ako to pekné treba na partnerovi prijať aj to nepríjemné, čo ti časom pôjde na nervy... a môže sa stať, že to neprekusneš a z "krásneho stavu" sa stane peklo. Ale tiež je rovnako možné, že sa budete úplne rozprávkovo dopĺňať :) to je zbytočné teraz riešiť.
Každopádne ti fandím, uži si to do sýta a buď šťastný. Teraz i o pár rokov.
Ahoj.. Ty jej nemusíš dávať testy, jednoducho to vidíš ako sa k Tebe správa, vidíš jej pohľad, ako Ti hovorí, jednoducho to všetko vidíš...taktiež vidíš aj zmenu, nedajbože koniec vzťahu, ono kto chce vidí... bol som v podobnej situácií, keď som vedel, že je koniec, ale nechcel som si to pripustiť, ale to boli také známky, že to ma to svietilo do očí a dávalo kopance do zadku, ale nevidel som to ... a je presne to isté, že som sa trápil asik mesiac, kde, čo, ako... napísať jej, nenapísať.... je tomu rok a ja viem, že by som s ňou šťastný nebol a otvarajú sa mi nové brány... presne ako chalani píšu nenamotaj sa na jednu osobu, jednoducho maj svoje koníčky, maj sa rád a ju ber "len ako osobu, ktorá sa može zúčastniť Tvojho životného štýlu, ale neber ju ako stredobod vesmíru"
to by bola sranda keby tomu tak nebola a vyslo by ze si to len ty namyslas :-D
priamo ju niekam pozvi a zistis ci je pri tebe narovnako
inac su to len tvoje dohady a testuj dalej :-D
ANGEL-DEMON
je to tak, taketo a podobne testy davali volakedy v 90. rokoch v dievcenskych casopisoch :D
Nikdy nemozes vediet, co ti buducnost prinesie. Ako vidim, uplne si si idealizoval svoju priatelku, kde je na nej vsetko dokonale.. od cistenia zubov az po to, ako ustiela rano postel. Nech ti to vydrzi co najdlhsie, ale nikdy nezabudni na to, ze zivot dokaze byt velmi kruty, cynicky a neferovy. Preto ti neodporucam sa na ziadnu zenu az tak extremne namotat. Laska je pekna vec, naozaj ti to prajem, ale ak jedneho dna laska z opacnej strany nedajboze pominie, ty budes nahrany..
Ja ti to prajem, byť zaľúbený je krásne. Človek to v živote zažije tak raz, možno dvakrát. Človeku to dodá veľa energie.
no moj zlatý ale takto to v živote nefunguje... ze sa spoliehaš na nejaké testy.... nechcem ti brať iluzie ale len aby si nespadol na hubu... ale ako sa hovorrí "aj pád na hubu je krok vpred.."
Hej vidim aj ja ze to nejde tak este raz.
www.youtube.com
A nejde o manipulaciu ale len testik nenapadny testik aky je jej vztah ku mne z jej strany. Nemal som odvahu sa jej priamo opytat ci ma miluje. Tak som to zistil nenapadne a co? Je to zle? Nic som nesilil slo to prirodzene. Napr. ak sa k niekomu dost blizko priblizit a on necuvne neuhne tak mu tvoja blizkost nevadi a pusti si ta do osobnej zony, alebo ak das na stol k jeho predmetu blizko nejaky ten svoj predmet a on/ona ten svoj nevezme od tvojho v tej chvili prec tak isto toleruje tvoju blizkost a ine testy. Dotyky, pohlady, usmevy..
neznasam testovania plus manipulacie akehokolvek druhu a ta pesnicka sa sem nevlozila, tak napis nazov a interpreta, ak chces