Pekný večer prajem viem že takýchto tém je tu už veľa no žiadna určite nieje presne ako moja dnes je to 70 deň od poslednej menštruácie, chránený styk som mala 14,16,21 júla ovulácia neviem kedy nastáva pretože mám nepravidelný cyklus predtým som mala 44 deň menzés, predtým 38, predtým 34 deň Príznaky tehotenstva nemám žiadne aspoň som ich nespozorovala, urobila som 6 testov ktoré sú stále negatívne posledný pred dvoma dňami V období cca 12 júla zo mňa vyšlo viac kúskov tmavých možno až krvavých ale myslela som si že je to ovulácia Mali ste podobný zdravotný problém alebo nastalo u vás tehotenstvo v podobnej situácii ? Za každú skúsenosť budem vďačná
70 dní bez menzésu, testy negatívne
Kup si Mastodynon kvapky a ta fa do poriadku MS budes mat pravidelne
ja beriem HAK uz 10 rokov kvoli velkym problemom s menzesom. nemala som ziadne problemy, ani nemam. v tom obdobi som mala obrovsky stres a spala som tak max par hodin tyzdenne, telo je len jedno, takze sa mi to odrazilo aj na menzese, ale s HAK to nemalo nic spolocne. inak mam menzes jak hodinky.
prechladnutá som mohla byť často som v tom období cikala plus sme boli v nepriaznivom počasí na výstupe ktorý trval 3 dni formou stanovačky ale ja som odišla už na druhý deň práve kvôli tomu počasiu fu tak to som nevedela že aj pri HAK môže tak dlho meškať mne práve doktor chcel nasadiť na zlepšenie cyklu a kvôli tomu že som pribrala 5 kg HAK ale povedala som si že ešte pol roka s tým počkám a ak smiem vedieť ako si reagovala na nasadenie HAK ? V tom čase keď som mala pohl. styk som mala pár dní veľmi stresových 3 dni som dokonca nevyšla ani z postele ani som poriadne nejedla tak dúfam že to bude len tým stresom a všetko sa zlepší
obcas sa stane, ze nie je poriadny menzes, ale len par tmavych kuskov. mohla si byt prechladnuta, nebrala si nejake lieky? alebo aj hormony, vsetko to ovplyvnuje. tie tmave kusky su 100% cistenie maternice ako pri menzese, takze to ako menzes pocitaj. aj stres ovplyvnuje cyklus, mne sa v stresovom obdobi stalo, ze som asi 4-5 mesiacov nemala menzes vobec, doslova vobec, a to beriem HAK a gynekologicky bolo vsetko v poriadku.
12-tého som mala tie asi tri kúsky nie poriadny menzés ani ma nenapadlo brať to za manzés keby to trvalo aspoň deň možno by to napadlo aj mňa
od hladiny hormonov zalezi ako mas..bud mas slabsie alebo silnejsie... a aj to tmave alebo ako krva zrazenina su tiez "krámy"
a od 12. jula je 46. den a nie 70-ty.... ked neviem rátať kuknem si kalendár... a čo takto zájsť za gynekologom.. my ťa tu totiž nevyšetríme...!
tie kusky boli iba chvíľku spozorovala som ich pri sprchovaní a iba raz dr. som mala v pláne navštíviť už skôr len som si povedala že ak je to tehotenstvo počkám aspoň do 4tého týždňa no potom mal dovolenku akurát dva týždne a ku zastupujúcemu som nechcela ísť v utorok sa vracia do služby no ale zvedavosť mi nedala nenapísať či niekto nemá pre mňa radu
tmave kusky nie je ovulacia, ale zrejme velmi slaby menzes (kusky maternice). odporucam navstivit gyndu, tam ti asi povedia viac, ako my tu na fore. nepredpokladam, ze niekto z nas je jasnovidec.
Ešte som zabudla že posledný mesiac pozorujem vkuse výtok biely alebo žltý