Ahojte.Mam 16 rokov dost važny problem.Som v 4 mesiaci tehotenstva.Velmi sa bojim o dietatko aj o seba ako zvladnem pőrod.Môžem postupit amniocentezu aby som sa uistila že babo je v poriadku?A ako mam zabraniť predčasnému pôrodu?
Tehotna
Ahoj baby,
Dve čiarky na tehoten.teste znamenajú że žena je tehotná?
Tieto moralizátorské príspevky majú byť akože rady? No, tak má 16 a bude mať dieťa. Keby nebola fyzicky dospelá a jej telo nemalo dostatok živín, tak pravdepodobne neotehotnie. Vzdelanie sa dá dokončiť hocikedy; motivácia je oveľa dôležitejšia ako vek.
Zmetenaa, z pôrodu si nerob zbytočné stresy, ak chceš, hľadaj si systematicky informácie, ale nenechaj sa strašiť príbehmi, čo najhoršie sa môže stať. Na nete sú celé komunity mamičiek, kde sa riešia teoretické veci aj osobné skúsenosti. Užívaj si čakanie na bábätko, rozprávaj sa s ním a ver sebe a svojmu telu.
lampaaa, ty si normalna? ty jej to schvalujes? len ci by si reagovala rovnako keby islo o tvoju dceru. ano, JE mlada, a prave to je ten problem, ma sa venovat vzdelavaniu a inym veciam primeranym jej veku. Ked sem nabuduce napise 14-rocna ze je tehotna tak co jej odpovies? že super, si mlada, tak vsetko bude ok?? Je este vo vyvoji, jej telo potrebuje ziviny o ktore sa teraz musi delit, tak by som si nebola taka ista ze dieta sa narodi zdrave
nechapem predošle komentáre....ona si nepýtala vás názor na tehotenstvo pokial ste si nevsimli a nemusíte tiez hned útočit do toho dievcata
tak v prvom rade pôrod ci chces alebo nie nevyhnes sa tomu :) ale pokial mas naozaj strach o male tak verim ze budes robit vsetko co ti lekar v daný moment povie, navyse matersky inštinkt ti k tomu tiez pomoze a mozno pôjdeš cisarskym- záleží ako na tom budes a co povie tvoj gynekológ, dufam ze uz k nejakému chodíš lebo dietatku treba rôzne vysetrenia v rôznych tyzdnoch takze to nepodcente :) amniocenteza sa robi tuším az o par mesiacov a dá sa odmietnuť, v každom pripade si mladá takze je vysoká šanca ze bábätko bude zdravé, držím palec
dalšia fake tema, uz tie decka treba pozatvarat do skol.. a ak je to nahodou skutocne.. tak pozdravujem rodicov, ak si im to este nepovedala tak chudaci sa maju na co tesit .. a ty, teraz sa bojis porodu, na to si mala mysliet skor no co ti poviem bud to prezijes alebo nie, ina moznost nie je a tie porodne bolesti hm nastrih sitie ..vela zdaru prajem
Zmätena- najprv rozmýšlam, až potom konám....pre teba rada, ak by si potrebovala...
Tu kukni najmama.aktuality.sk
A ty si chcela byť tehotná či nie?
Si trúfalé dievča. A odkial budeš mať peniaze? Budú ti padať z neba? Hm? Chichichi
Čau zlatko, gratulujem Ti. Tie negatívne príspevky si nevšímaj... A s priateľom si? Keby nie, som k dispozícií ja. :)