Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sú dnešné vzťahy iba pre pekných a bohatých?

Howling

Ahojte. Tak samozrejme máte pravdu... s čím sa stretávam, čo tvrdia vačšinou ženy, že nejde o vzhľadj ale ide vždy prioritne o sympatie, to je jednoducho ako človek vyzerá, pohyby, mimika tváre, oblečenie a nech mi nik nehovorí, že to tak nie je...veľa sa hovorí, že baba má škaredého chlapa, nikdy som to nevidel, vždy kočka mala pri sebe sympaťáka ( samozrejme ak v tom nehrali rolu peniaze)

vrrr

je to feromonoch ktorymi komunikuju pohlavia darmo ze je baba sexi a muz borec ak nieje suhra feromonoch tak ziadne iskrenie nebude
niektory su vypocitavi a idu do vztahu z rozumu aj ked tam iskrenie nieje a necitia vasen pri tom druhom ale take vztahy nemaju dlhu buducnost alebo je tam neskor nevera

ivobrick

Ked si vyberas len na zaklade vyzoru, tak musis byt decko, alebo samovrah.
Casom zistis ze mas doma cudo, co si nevie zaviazat topanky.

Ernesto

neviem co riesite :-) chlapi si od pradavna (odpradavna?) vyberali zeny, ktore boli pekne a zdrave, lebo chceli aby ich potomkovia vyzerali dobre a boli zdravi

zeny si od pradavna vyberali chlapov, ktori im odkazali zabezpecit obydlie, jedlo a bezpecnost. takze si vyberali silnych jedincov, co vedeli postavit z co najvacsich kusov dreva pristresky, skolit mamuta a pozabijat vsetkych, co chceli vtrhnut do obydlia a zabrat ho a ukradnut vsetky dobre kozusiny proti chladu

takze muz vzdy hladal krasu a zena vzdy hladala zabezpecenie. NIKDY TO NEBOLO INAK

dnes je to tak, ze chlapi stale hladaju tu krasu a nalejme si cisteho vina: keby za mnou prisla krasna holka alebo za ktorymkolvek chlapom tu na fore a povahovo identicka ale skareda, tak si KAZDY jeden chlap vybere tu krajsiu. samozrejme povaha hraje rolu, ale ked je holka danemu chlapovi hnusna, tak moze byt sama neha a dokonalost, nema sancu.

a napodobne zeny dnes hladaju zabezpecenie. uz to neni najvacsia zruda chlap, ale najvacsie bankove konto. ale ide v principe o to iste, lebo peniaze sa stali prostriedkom k zabezpeceniu obydlia, stravy, bezpecia.

je uplne jasne, ze najlepsie vyzerajuce holky si budu vyberat najlukrativnejsich chlapov. tak isto najlukrativnejsi chlapi si budu vyberat najlukrativnejsie holky.

vsetci viete, ze pekna holka si hned najde chlapa a bohaty chlap si hned najde zenu. TAK PRESTANE FNUKAT NA FORE A ZACNITE MAKAT! zeny na svojom vyzore a chlapi na svojom bankovom konte. pravidla hry vsetci poznate a kazdy si moze urcit co s tym urobi.

podotykam, ze to je len zovseobecnenie, zalezi aj na povahe (humor, sebavedomie, ...), spolocnych zaujmoch atd atd a na tom, ako si vzajomne dvojica vo vztahu sadne a bude rozumiet. ale ta prvotna dynamika vo vybere partnera je evolucne dana: zena hlada PORIADNEHO chlapa a chlap hlada PORIADNU zensku.

good luck! :-)

PS: ako chudobny socka student co niekedy ani nemal co zrat som zbalil mega najkrajsiu holku ktoru nikto nikdy predtym nezbalil. trvalo mi mesiace mesiace dennodenneho balenia. podotykam ze nevyzeram nijak extra a ani nie som namakany z posilky. proste o mna nezakopnes :) jej sestra, ktora ani zdaleka sa jej krasou nevyrovnala si nasla chlapa, ktory v zivote nerobil, mal cez 30, byval s rodicmi a maju babo. zili z jej materskej a musela ju ukoncit a nastupit do prace, aby zivila rodinu.

takze anomalie sa deju, ale pravdepodobnost si vyrazne naklonite vo svoj prospech, ked proste zeny vyzerate dobre alebo chlapi zarabate dobre. ziadna veda ;)

na drzo

Ano z casti mas pravdu dnesne vztahy su o krase, postaveni a peniazoch. Ale!
Ale dnesne vztahy su aj skor o tom Das mi ci nedas mi a ako rychlo mi das..

celebrita FB

...Pekná žena a bohatý muž, to sa už akosi tak automaticky pritiahne k sebe.
...Bohatí muži chodia na rôzne plesy, bály, snobské večierky, a podobne. Preto ocenia po svojom boku prívesok, ktorý si vyberú z tých krajších, ale zároveň aj drahších a aj si to finančne môžu dovoliť.
...Pekné ženy majú zase pre krásu množstvo nápadníkov, tým aj vyššiu šancu, že budú medzi tými nápadníkmi aj bohatí.
Podľa mňa aj muž s priemerným zárobkom si vie nájsť ženu, aj muž s minimálnou mzdou na Slovensku tiež (napríklad kolegyňu z fabriky), pokiaľ stále robí. Ale kedˇ je nejaký dlhodobo nezamestnaný, ani sa nesnaží si nič hľadať a povedzme v 36tich rokoch sedí doma rodičom na krku, nedostáva nič a je spokojný, necháva sa nimi chovať, tak je u žien totálne odpísaný, lebo robiť treba, teda aj tá najskromnejšia baba určite očakáva aspoň len pravidelný príjem, nech by hocijako nízky a ženy určite ocenia aj túžbu odpútať sa od rodičov a ísť do vlastného (do podnájmu).
...Vrana k vrane sadá: ideálne je, keď sú muž a žena v čo najviac veciach rovnakí: výška zárobku, krása, povaha, spoločné záujmy, spoločné témy na rozhovor, kolegovia v rovnakej práci, spoločné plány do budúcnosti... Dôležité je tu, aby človek sám seba vedel reálne ohodnotiť a podľa toho si k sebe vybrať to, čo sa mu najviac podobá. Vtedy je tu predpoklad na šťastný dlhodobý vzťah. A to nielen u pekných a bohatých.

manblack

...celkom si to trafil....mam peknu kamosku...ktora poluje doslova po trosku bohatsich co jej zabezpeci buducnost...byvanie, auto, handry...bohuzial poza chrbat terajsieho priatela...stale nechape ze tak nebude stastna nikdy...mozno chvilu...kym ju nevymeni....no komu niet rady tomu niet pomoci..