Moja priateľka chce sex v 3, ja ona a ešte jej kamarátka ale ja to odmietam lebo milujem len priateľku a veľmi ma to trápi že ona chce takto sex v 3ke. Vedeli by ste mi poradiť čo a ako? Ona stále na mňa s tým nalieha.
priateľka chce sex v 3ke
ovecka to zaklincovala :D :D :D
ziadny starch... ako pravy krestan ta rad odbremenim a ked to uz musi byt tak tie dve nadranky pretiahnem.... vybavene...
dalsi problem prosim:
Nerob nieco co ty sam nechces, len aby si potesil priatelku. Sex v trojke moze byt vazny zasah do vztahu. Vyvetli priatelke, ze ty sex v trojke nechces. Ak ta aj napriek tomu bude do toho tlacit zjavne jej nezalezi na tebe ale len na sebe a svojich potrebach a tuzbach.
Priateľka je pravdepodobne bisexualka a chce to skúsiť so ženou a zaťahuje do toho teba akože ti chce dať darček k meninám. Ono si veľa žien myslí že chlap túži mať v posteli 2 ženy. Osobne by som to tiež nechcel.
ked ti partner navrhne takuto vec tak ta nemoze milovat... to je jedna tvrda pravda.. frajerku posli do bordelu medzi seberovne nech sa jebu aj 20ti medzi sebou ale normalneho chalana si nezasluzi
nikto ti neveri, ze si si to nevymyslel. Ak by to nahodou bola pravda, tak jej nejde o teba, alebo jej proste nestacis, nudis ju. V podstate je to take iste, ako by chcela hoci aj dalsieho muza do trojky. Len akurat zenu. Jej asi na pohlavi nezalezi. Nudis ju a mozno ta co nevidiet vymeni.
táto téma vážne nie je vymyslená, neviem nepríde mi že by si zo mňa uťahovala a s tou kamarátkou sa nevidela pár rokov lebo je odsťahovaná a len si píšu cez FB(ešte som ju nevidel)
ono to začalo tak že sa ma pýtala že čo by som chcel na meniny a ja že neprosím si nič že mne stačí pekný deň s tebou a ona začala či nechcem skúsiť sex v 3ke a už mi o tom hovorí mesiac
Zavolaj si jej mamu a rozmrdaj ich do ruzova)))))
Naozaj to vyzerá ako vymyslená téma.
A keby to náhodou nebola vymyslená téma, tak potom tej tvojej priateľke ide len o to, aby si spolu so svojou kamarátkou mohla z teba uťahovať, neľúbi ťa, je falošná, možno, že máš smiešneho vtáka a ona ho chce ukázať kamoške a poza tvoj chrbát s ňou o tom žartovať, uťahovať si z teba. Keď neveríš, tak si to s nimi rozdaj, ale nech ťa potom neprekvapia ich posmešné úškrny a neskôr aj rozchod zo strany frajerky. Byť na tvojom mieste, dám jej kopačky a nech si robí prdel z niekoho iného. Ty si zaslúžiš nejakú lepšiu. Vyzerá to tak, že ona si ťa neváži a má ťa len na posmech. Pokiaľ teda téma nie je vymyslená.