kamaratsko-sexualny pomer

Príspevok v téme: kamaratsko-sexualny pomer
lolipopX

...vravel som si na zaciatku....nezalubim sa....len sa pobavime nejaky cas......nie, vobec sa mi nestal opak....ukoncil som pomerne kvalitne sexualne radovanky po par mesiacoch....a ....plna hlava slecny....zo dna na den horsie...nevidim ju...necitim ju....hovoril som si, ze nie je vhodna do zivota pre jej obcas sproste nazory ( ktore som by som jej asi vytlkol z hlavicky casom ), a ukazal jej krajsi svet....vsetky chyby mi razom prestali vadit...je len ona...som netusil ze som tak citlivy :/...takze kto mi z vas predpise liek na odlubenie...alebo sa jej ozvat znova aj ked som to ukoncil....amen

tasty

mala blbé názory, takže si usúdil, že nie je vhodná pre tvoj budúci život, ale na sex bude dobrá... ak som to dobre pochopila z textu

tak ale poznáš to, ak je bieda, tak je bieda, dobrá je aj taká :D tak to si dopal no :D

ANGEL-DEMON

ved sa jej ozvy... a čo... chlap je ten čo ma isť za zenou...nie zena za chlapom, aj ked sme v 21 storočí... a ked si to ty ukoncil tak ona ma rozum a neb´dolieza za tebou a mozno dufa ze prides za nou... tak nevahaj....

Achilus

ja ti nerozumiem, co znamena nevidim ju, necitim ju? Chces ju vidiet alebo nie? Milujes ju ci nie? Si rad ze si to ukoncil a ju si vyuzil na sexualne radovanky alebo niesi rad? Nemozes nanu zabudnut ci aky je tvoj problem vlastne? Nechapem z textu vobec o com tocis.

laska1111

sranda lebo nas vztah zacal presne tak isto.. tiez sme sa stretavali tak ako vy a frajer sa do mna zamiloval zacala som mu chybat :) tak sme sa potom dali dokopy lebo nam bolo spolu super... ono je to sranda ale fakt ze je strasne dolezite rozumiet si v sexe... nas spojilo prave to :) skus sa jej ozvat uvidis co ti povie...