Ahojte chcela by som sa opytat co by som mala robit aby som mala slabsi menzes? mam ist dnes na festival cize nebudem moct chodit tak casto na toaletu.. vcera som bola na chate kde som absolutne sa nevyspala pretoze cely cas som chodila na wc .. od rana pijem vela cistej vody ale nepomaha to .. mam skusit pit vela citronovej vody? alebo ja neviem .. tampon si tiez nemozem dat pretoze ked som si ho raz davala tak som dostala ten sok a na to uz odvahu viac nemam.. dakujem za kazdu radu :)
Ako mat slabsi menzes?
Kazdopadne dakujem za kazdu radu prave som prisla z festivalu od poobedia som pila citrusovu vodu a skusila som aj alchemilku caj neviem co mi pomohlo ale menzdes bol slaby cize na wc som bola 2 krat len :) a nie nezobudila som sa len teraz ale dostala som menzes na tej chate a kedze mi meskal tak som netusila vobec kedy ho dostanem takze najprv si zisti nez sa zacnes navazat do mna :)
ten syndrom stš som prehliadla.. tak nič.... no tak len tie čaje ale to treba dlhodobo,. a nie že sa zobudiš v den kedy mas silne kramy a ze večer ides niekde a chces slabé...tak to nefunguje...! krámy nie su na povel... jedine ked sa berie HAK a zena si spravi prestavku kedy chce, aj ked iba 2-3x do rok...
Tampóny určite NIE, keď si už mala problémy, je to príliš nebezpečné.
Skús si vyžmýkať citrón do vody, aj 3krát denne, môžeš skúsiť Ascorutin 3x2 tbl., alebo ak máš možnosť môžeš skúsiť piť aj čaj s Pastierskej kapsičky a jesť veľa citrusov.
Kup si kalìšok a budes mat pokoj
to trošku pozde riešiš...si sa len teraz zobudila...? to treba riešiť dlhodobo... napriklad su rozne zenske caje... popytaj sa v lekarni... ale za 5 min ti nezaberie nič.... jedine tampony super so sebou zobrat... nic ine ti neostava...
Skus ccko brat pit citronovu vodu, a kup si v lekarni ascorutin 2 tb 3x denne mam to oskusane zmierni to krvacanie