Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde spoznať muža?

Sevrin

Treba mať prirodzené fluidum, charizmu, a tváriť sa pritom prirodzene, a chlapi aj sami prídu. V dnešnej dobe preafektovaných, dôležito sa tváriacich "blonciek" tie normálne majú vyššie šance. A okrem toho, netreba si príliš dlho vyberať. Čím je žena staršia, tým jej šance rýchlejšie klesajú u mužov, ktorí si plánujú založiť rodinu. Ja sa len už pousmejem nad 35 ročnými a staršími, ako si stále vyberajú a za boha si nevedia vybrať, pretože žiadny jej nie je "dosť dobrý". Preto tu máme toľko slobodných a bezdetných štyridsiatničiek, drvivá väčšina z nich sa už musí zmierniť s faktom, že zvyšok života strávia ako staré, bezdetné, dievky. Kto by si s takou zakladal rodinu? Iba zúfalec.

TTommm

Lilien65
Ja tiez som nestudoval v Ba a tak viem ako je tazsie si najst kolektiv kam chodit. Ja nemam problem oslovit ludi na hradzi a prehodit par slov. Tiez vhodne na najdenie ludi je Facebookova skupuna GetPal. Pripadne mi napis mail (klik na obalku vedla mena) a mozeme zajtra v nedelu vybehnut na korcule/bicykel von.

ANGEL-DEMON

tak si chod aj ty svoje... alebo chod na pokec do miestosti BA a napis na plochu ze si hladas v BA kamosku... alebo kamoša... urcite ti niekto napise...

ivobrick

Ani sa necudujem ze nevies "kde mas spoznat muza".
Ked mas klapky na ociach.

Nie nikto ti neda navod kam mas napisat smsku aby ti poslali manzela. Tak to nefunguje. Mozno v KSA.

To sme uz dopadli, ked zeny sa budu stazovat na nedostatok muzov, pritom ich mate pod nosom :D