Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prečo má jeden človek všetko a druhý nič?

Príspevok v téme: prečo má jeden človek všetko a druhý nič?
neskutočnenešťastná

ahojte zakladám túto tému pretože v mojom živote sa stále dejú iba zlé veci a potrebujem sa vyrozprávať.. Minulý rok som prišla o 31ročného manžela mal rakovinu hrubého čreva posledné štádium už sa mu nedalo pomôcť prešla som si potratom a odvety som ostala zo svojim smútkom úplne sama. Všetky moje kamarátky sú šťastne vydaté zadané a zo mňa sa stala zlá žena ktorá nenávidí šťastných ľudí. Mám 25 rokov ale dušu zatpknutej stareny. Od smrti manžela ktorý mi bol všetkým som pribrala asi 20 kíl a totálne sa uzavrela do seba. Neviem sa našťartovať neviem sa motivovať neverím v krajšie zajtrajšky. Stále sa pýtam prečo sa takéto dve osudové rany musia diať ľudom ako som ja. NIkomu som nikdy v živote nepriala nič zlé vždy som pomohla ked som mohla a mám pocit že to taký človek schytá aj za všetky potvory ktoré si nevážia čo majú. Prečo sme dnes nemohli byť všetci traja spolu ako šťastná rodina? Prosím poradte ten kto stratil v živote toľko čo ja...dakujem...

exwhyz

www.youtube.com
Ich find dich Scheisse, so richting Scheisse.
To je jediný názor, ktorý potrebujete počuť. Skončil som s vami, mám vás rád, ale Ich find euch Scheisse.
A áno, som blázom a to totálny a som rád a teším sa tomu a jebte ma do ucha. To je celá naša filozofia.

Gima

Niekto sa narodí tzv. pod štastnou hviezdou a všetko potrebné dostane bez námahy iný musí hľadať iné možnosti, alternatívy resp. začínať stále odznova. Ludia všeobecne vnímajú nepriazeň príležitostí tragicky, no z určitého pohľadu sa človeku naskytá možnosť rozvíjať v sebe iné schopnosti a možnosti bytia.
Teraz sa určite cítite neštastná a zlomená, ale smútok netrvá večne.
Očakávajte príliv šťastných udalostí a šťastie si vas nájde.
Myslite pozitívne a zmení vám to život.

L ako liberál

Mesačný chceš povedať že ak niekto niečo zlé urobí mne sa to vráti ako bumerang? To znamená že niekto zabije mačku tak len tak náhodou ja dostanem basketbalkou po hlave? To ako my máme trpieť a znášať zlé skutky iných?

L ako liberál

Mesačný chceš povedať že ak niekto niečo zlé urobí mne sa to vráti ako bumerang? To znamená že niekto zabije mačku tak len tak náhodou ja dostanem basketbalkou po hlave? To ako my máme trpieť a znášať zlé skutky iných?

kafe

nikdy nevieš, akým ťažkým osudom si prešli tí, čo podľa teba majú všetko. A keby si mala žiť ich život, kým ešte všetko nemali, tak sa z toho posereš.
Poviem ti len toľko. Keby ste mali byť všetci spolu ako šťastná rodina, tak by ste boli. Ale z dôvodu, ktorý je ľuďom strašne ťažko pochopiteľný a zistíš ho až na druhom svete, máš vytvoriť šťastnú rodinu s niekym iným. Prečo by sa osudové rany mali diať iba druhým a tebe sa prihodiť nemohli? Debilná otázka. Pozri sa na Mariku Gombitovú - najprv po dopr. nehode zostala na vozíku, potom neskôr zase pri nehode tuším zahynul aj jej priateľ. Zlé veci sa dejú ľuďom, žiaľ tak to je. Keby sme boli zvery, tak nad tým nepremýšľame a ani to vôbec nevnímame. A žijeme len preto, aby nás zožrali alebo sme zožrali druhých.

Sú to ťažké veci, ktoré prežívaš. Je na mieste smútok, hnev, zúrivosť... všetkým tým si potrebuješ prejsť. Je smiešne snažiť sa veriť v krajšie zajtrajšky, kým ti vnútro krváca bolesťou. Dopraj si veľa času na smútenie. Môžeš si písať denník alebo len tak sa vypísať, vyzúriť, obviňovať boha, život... potrebuješ tú bolesť púšťať zo seba von. Aj návšteva dobrého psychológa je na mieste - ak by si mala pocit, že sa chceš konečne pohnúť z miesta a nevieš ako. Držím ti palce dievča. Nádych, výdych. Prejde to. Raz tá veľká bolesť začne slabnúť. A po dlhý dlhý noci, vyjde hezký ráno..

Mesačný princ

Na svete existuje rovnováha. Čokoľvek v živote urobíš, tak sa tá energia niekde na svete prejaví. Či už bude pozitívna alebo negatívna. Ak spravíš niečo dobré, usmeješ sa, niekomu pomôžeš tak v tom okamihu sa na svete stane tiež niečo dobré. A tak isto je to aj s tým ,,zlým,,.

No nikdy sa ti nemusí vrátiť nič, čo tomuto svetu dáš a čo odošleš. preto je to tak, ako to je. :)

Amadea

Život sa s osudmi ľudí niekedy škaredo zahráva...neviem si ani predstaviť, akú veľkú bolesť v sebe máš, no poznám ženu, ktorá ovdovela tiež príliš skoro, manžel mal rakovinu a prvé dieťa im zomrelo pri pôrode. Je to iný príbeh, ale tiež podobne bolestný. Zvládala to s podporou blízkych, cirkvi, charity. Rana na duši ostala,ale život nabral aj pestrejšie farby

Koho máš teraz vo svojom okolí, kto ti je blízkym a podporou?