dobrý deň,
10.8. mi zubárka vybrala nerv zo zuba, mala som bolesti a mierny opuch hore na liciakoby pod okom, bolest oka, spravila síce rtg, ale nič tam nebolo vidieť, žiadny zapal,hnis, nič.ale usúdila, že to asi bude tak najlepšie, vytiahnut z neho nervy,kedze najviac ma bolel na poklepkanie jeden,bolesť ako svina, nedala mi atb, povedala, ze netreba, vytiahla ,vyčistila, dala tam hojivu vložku ci co to, nieco plomba,ale neni to plomba.potom som šla na dovolenku k moru, 4 dni neznesitelna bolesť, najma,ked som sa slnila na slnku, zila som na ibalginoch, ktore moc nepomáhali, no nakoniec pomohli. potom zrazu ustupila,prestalo to.az pokial som neprišla domov. Doma ma opat začalo to pobolievat, najprv mierne, potom silnejšie, potom trhane, potom hlava ma začala bolieť, moj zubár ma dovolenku, dojde az 14.9. a slubil, ze mi to este precisti a vylni kanaliky.dovtedy však neviem,ako to vydržim, či mam ist k inemu a platit velke prachy za akutne osetrenie,ci co ,neviem, bojim sa,aby sa to nahodou nezapálilo,alebo co,na pohotovost zatial ist nechcem. ked sa na ten zbu pozriem volnym okom nič tam nevidim divne, opuch neni, cerveny neni, ja neviem..:(:(:(ale bolesti divne. take ..zvlastne, najma ked si cistim zuby, na skus,alebo otvoriť viac usta mi robi problém ,akoby az cela sanka ma bolela, resp bola stuhnutá ci co.take divne to je..
zubarka ešte nacrtla vtedy,ze by sa mohlo jednat aj o zapal dutin, ale ten sa nepotvrdil.ja nechápem,co sa deje so mnou, mali ste to aj vy tak ?co mam s tym zubom robit ?stacia anagetika dovtedy,kym nedojde zubár ?
bolesť po vytiahnutí nervu zo zuba, zápal ?
ja uz by som davno bola na zubnej pohotovosti, ked ta to stale boli a tak velmi. neriskuj svoje zdravie kvoli par korunam
nikto nič, ? nemáte skúsenosti ?
este dodám, že lekárka vedela, že mi to má nechať otvorene,aby sa mi to vetralo,lenze ked som sla do cudziny na dva tyzdne nemohla to nechat otvorene, by sa to infikovalo tam niecim, radšej to zakryla, zakryte to je furt..
mam to trošku pripuchle, najma pod okom..