Dobrý deň mám 19 a bol som nútený vďaka tlaku rodiny nastúpiť na kurz Autoškoly. Teória bola v pohode so starším inštruktorom, ktorý sa na hodinách teórie zdál milý ale opak som zistil až na jazdách. Ustavičné kecanie do držania vozidla, tlačenia riadiacej páky, nastavovania zrkadla mi sebavedomie nedodávalo práve naopak mám po 5tej jazde a stále to hapruje s rozjazdami z čoho je on alergický a ja ešte viac nehovoriac o tom že aj za rovnej jazdy mi prichytáva volant lebo sa bojí, že to stočím niekde od veci mimo.
A to ešte nezabudne zopakovať že také ešte nezažil.Tento človek mi znechutil kurz natoľko, že už deň pred jazdou som v strese a mám z toho väčší stres a strach ako zo samotnej smrti a už rozmýšľam i nad kravynami. Je zároveň aj majiteľ autoškoly takže zmena neprichádza do úvahy. A fakt najväčší problém sú tie rozjazdy už ma natoľko zdeptal, že sa asi nepohnem s autom na jednotke nikdy sám!
Depresia a frustrácia z Autoškoly
celebrita FB
to by si sa cudovala :D ja poznam osobne jedneho chlapa, ktory sa vraj uz 8x pokusil zlozit skusky v autoskole a zakazdym to pokazil. Ja som doteraz vedel tak, ze sa to da len 3x skusat.. a poznam aj jednu babu, ktora to na tri krat nespravila a radsej ostala navzdy chodcom :D a ja som to spravil na prvy krat a tiez som mal instruktora nervaka, ale kedze obaja sme dost vulgarni, tak sme si pekne rozumeli.
ja nepochopim ako niekoho mozu donutit ist do autoskoly.. to sebavedomie mas asi pod nulou aj v beznom zivote ze len drzis hubu , sklopis uši a čušíš...že? tak mi to príde... lebo ak mi rodicia zaplatia vodicak, som rada a pretrpim a nerieism nejakeho debila...
ja som mala jazdu tiez z instruktorom ktory ma stale poucal pritom soferovat som uz vedela lebo sme behali na aute po lúke casto...takze to pre mna bola iba formalita... ale! naučil ma dobre na cvicisku okolo kuzelov,.. cuvanie, triky... a druhy instruktor ktorym sa striedali na jazdach mi zas povedal ze "vidim ze soferovat vies...tak sa len budeme vozit po meste..." a nepovedal mi absolutne nič, len smer jazdy určoval to bolo vsetko... kym ten druhy aj napriek tomu ze som vedela stale musel "podrad, pridaj plyn, uber, prerad do 3....sme pred krizovatkou podrad si do 2" pil mi tym krv ale jednym uchom dnu druhym von... ja som tie veci robila automaticky,.. nech si kecá sam so sebou dalej.. :-D
Na všelijakú nervozitu pomáha vypiť si :) ale pred jazdou táto rada odpadá :) Nech ťa aspoň upokojí myšlienka, že však keď si si to už zaplatil, tak to aj dostaneš :) No tak máš inštruktora nerváka a rovnako sa chová k ostatným, ako aj k tebe, ale nakoniec ten vodičák dostal aj tak každý :) tak ho dostaneš aj ty :)
keď ťa k tomu rodina donútila, prečo ti nepomôžu?? zrejme máte doma auto...
Smutne. Takymto ludom ako tvoj instruktor by mali okamzite zakazat vyucbu ludi. Ako preboha niekto s takymto pristupom moze vykonavat tento druh profesie ?
Napis sem aspon meno autoskoly, aby ostatni vedeli kam sa neist ucit jazdit.