Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem ako dalej

Príspevok v téme: Neviem ako dalej
Život

Dobrý deň, obraciam sa na Vás o radu.
Môj problém je vzťahovy
Môj priateľ ma 60 rokov je vdovec 4 roky a poznáme sa 05/2015-08/2016. Na začiatku som vôbec nevedela o čo ide. Priateľ hovorí, že veľmi miloval svoju manželku. Po smrti mal len. nejakú. kamarátku… žiadny intímny styk.. Nežijeme sexuálnym životom. Spolu nežijeme len sa stretávame… Hovorí že on sex nepotrebuje.
Je veľmi chladný. Hovorí že nič necíti. žiadne bozky dotyky nehu. Nevie prejavovať city. stále len že mám byť trpezlivá. .. Hovorí že mám lásku U neho..keď poviem niečo O sexe hnevá sa...Na začiatku vzťahu.. Sme mali jediný raz intímny styk,, bolo to fópa.. ale priateľ... Domnievam sa,že sa zo začiatku pretvarka,aby si ma získal,,neskôr povedal, že sexuálny život S ním mať nebudem.
Pýtala som sa ho či nie je homosexuál tvrdí že nie..že je chladný.. Že ho nechápem..
Tvrdí že ho nepritahuju ani ženy ani muži.
Len.pery..

..tvrdí, že ho nezaujíma ženská vagína,, že ho vôbec nezaujímajú ženy, požadoval zo začiatku len.orálny sex...stále tvrdí že ho vzrušujú len.moje ústa.. O zvyšok tela nemá záujem.. Neviem čo si mám myslieť.. Jeho správanie je čudné.. Má úlakove reakcie. Niekedy keď bol U mňa na návšteve.
Povedal že má veľký chtic.
Odrazu vstal A Z ničoho.nič odišiel.. .neviem čo odo mna chce..

. Ale trvá to už veľmi dlho. O sexe nechce ani počuť. Keď niekedy vyžadoval tak len orálny ale inak nič. nemáme spolu žiadny telesný kontakt. hovorí že ho priťahujú moje pery… nerozumiem mu.
Domnievam sa že už dlho nevydržím… Takto sa trápiť. je veľmi žiarlivý. hovorí. že keď chcem sex mám si najst milenca. toto je pre mňa absurdné.
Počuť.
. O psychológovi nechce hovoriť...
prosím O radu…

Život

Reagujem na Angel-Demon....vela veci mi priatel nepovedal,nevedela som to co.viem teraz, postupne sa prejavoval,nepoznala som jeho spravanie ktore mi teraz pripada divne isiel na to postupne,prosil ma o trpezlivost ,je to uz 15 mesiacov,ziadny posun ,.a stale hovori o trpezlivosti,povedal ze nepotrebuje sex. A ze lasku mam u neho,a nikde inde ju nenajdem taku aku ma on,,tvrdi se on je ten.pravy muz pre mna, milenca som.nikdy nemala,snazila som sa mu pomoct, ale nedavno.mi povedal,ze co ked mu jeho zosnula manzelka nedovoli mat vztah, ,neviem co vlastne odo mna ocakava aj ked som uz navrhla zopar krat rozchod drzi sa ma ako kliest,,,som z toho smutna.

ANGEL-DEMON

a to ste na čo s takým uchylom?! pravdepodobne je asexuál...
alebo tá kamaratka ktoru ma ta ho pritahuje a s tou sexuje a vam sa samozrejme že s tym nezdoverí....
toto snád k zivotu nepotrebujete...? len preto aby ste "s niekým boli "

celebrita FB

Nie milenca popri živote s týmto. Po prvé rozchod s týmto sebcom a po druhé hľadať si nového priateľa, s ktorým si sadnete v každej oblasti. Aj v sexe. Tak.
A nie takého, čo len sebecky vyžaduje prasačiny na uspokojenie svojho údu, ale tebe ten orál nedopraje, rozumej tebe pi*ku nevylíže. Rovnako ako je chlapovi dobré, kedˇ mu ho žena vyfajčí, tak je aj žene dobré, keď jej ju chlap vylíže, si myslím. Takže normálny človek sa správa podľa hesla: len toľko žiadam, koľko som sám ochotný dať.
Ja by som vyfajčila len takému, ktorý aj mne vylíže. Aby bola spravodlivosť. Kto neni ochotný mne vylízať, tomu ani ja nevyfajčím.
Zobudˇ sa, otvor oči a uvedom si, že tento starý sebecký úchyl si z teba urobil len lacnú ľahkú ženu, čo mu urobí zadarmo také, za čo by musel prostitútke zaplatiť a ty sa ešte natoľko ponižuješ, že mu to aj robíš.
Treba ti nový a lepší vzťah založený na rovnocennosti. V každej oblasti. Aj v oblasti sexu.