Dobrý deň, obraciam sa na Vás o radu.
Môj problém je vzťahovy
Môj priateľ ma 60 rokov je vdovec 4 roky a poznáme sa 05/2015-08/2016. Na začiatku som vôbec nevedela o čo ide. Priateľ hovorí, že veľmi miloval svoju manželku. Po smrti mal len. nejakú. kamarátku… žiadny intímny styk.. Nežijeme sexuálnym životom. Spolu nežijeme len sa stretávame… Hovorí že on sex nepotrebuje.
Je veľmi chladný. Hovorí že nič necíti. žiadne bozky dotyky nehu. Nevie prejavovať city. stále len že mám byť trpezlivá. .. Hovorí že mám lásku U neho..keď poviem niečo O sexe hnevá sa...Na začiatku vzťahu.. Sme mali jediný raz intímny styk,, bolo to fópa.. ale priateľ... Domnievam sa,že sa zo začiatku pretvarka,aby si ma získal,,neskôr povedal, že sexuálny život S ním mať nebudem.
Pýtala som sa ho či nie je homosexuál tvrdí že nie..že je chladný.. Že ho nechápem..
Tvrdí že ho nepritahuju ani ženy ani muži.
Len.pery..
..tvrdí, že ho nezaujíma ženská vagína,, že ho vôbec nezaujímajú ženy, požadoval zo začiatku len.orálny sex...stále tvrdí že ho vzrušujú len.moje ústa.. O zvyšok tela nemá záujem.. Neviem čo si mám myslieť.. Jeho správanie je čudné.. Má úlakove reakcie. Niekedy keď bol U mňa na návšteve.
Povedal že má veľký chtic.
Odrazu vstal A Z ničoho.nič odišiel.. .neviem čo odo mna chce..
. Ale trvá to už veľmi dlho. O sexe nechce ani počuť. Keď niekedy vyžadoval tak len orálny ale inak nič. nemáme spolu žiadny telesný kontakt. hovorí že ho priťahujú moje pery… nerozumiem mu.
Domnievam sa že už dlho nevydržím… Takto sa trápiť. je veľmi žiarlivý. hovorí. že keď chcem sex mám si najst milenca. toto je pre mňa absurdné.
Počuť.
. O psychológovi nechce hovoriť...
prosím O radu…