moj otec je podla toho ako sa sprava na nervy chory , celý život bol s nim na hovno ,ale teraz je to ešte horšie , ja mam svoju rodinu ktorej nechcem toto tajomstvo prezradiť , sestra nan nedopusti lebo je to jeho milacik a brat ten sa pred nedavnom odstahoval , ten by to ani neveril a peklo pre moju mamu začalo, ale ja mam velmi dobry vzťah s mamou a len mne sa zdoverila a teda som sa v tomto mna otec neznaša nesmiem sa doma ani ukazať , ked som bola mala tak ma psychicky tyral a bil, ked pride z roboty nic len hrešenie nadavanie hroznych nadavok ktore ani nejdem tu pisať, bývame na dedine mama to pocituje ako hroznu hanbu, prosim nepište mi tu nic o psychiatrovi porozprávaní sa alebo policajtoch , ja potrebujem len vedieť že nie som s takýmto trápenim sama , budem poznačená do konca života som nesmierne smutna a nešťastná
otec bije mamu
hehe1 ja tiež len toľko ,s týmto sa mi priznala len pred 2 dňami ked už asi mala slabu chvilu, ja neviem kedy sa to deje u nas aby som mohla zavolať policajtov a ak ona ich nezavola a nemožem ju presvedčiť ja naozaj nič s tym nezmôžem zatiaľ by som bola sama proti všetkym, mavala aj pred tým modriny ale vždy sa vyhovarala to sami stalo v zahrade, pri psovi , pri dreve, ja sa s ňou stretnem len ked mi da vedieť
kuk sem detstvobeznasilia.gov.sk
Ak nechces pocut nic o policajtoch, tak si hlupana...len tolko k tomu