Zdravím všetkých
Viem že to tu bolo už vela krát riešenie no vedeli by ste mi prosím vás poradiť naozaj čo pomáha mám 20 rokov a už si neviem dať rady s akné kožná nepomohla ani žiadne antibiotika iba zhoršili.. lekárom už neverím v tomto vôbec skúšal som všelijake mastičky naposledy aj sudokrem no ani to nepomohlo už fakt si neviem dať rady mám ich hlavne na chrbte a ramenách za každú normálnu radu vopred dakujem :)
Akné
jednoznačne vnútorne užívať vitamin B5 500 mg, mne stačí 2 krát denne, niekomu možno treba viac. A tvár natierať krémom od syncare g10. Vyskúšala som už naozaj všetko, okrem roacutanu, toto jediné mi zabralo a udržiava pleť peknú a čistú.
mojej neteri zabrala jedine kyslikova dotykova infuzia... aj mne na psoriazu :) robia ju len v Trnave jedniny na Slovensku
zajdi k dobrej kozmeticke a chodievaj kazdy mesiac na cistenie pleti. Sice to je financne trosku narocnejsie ale som si ista ze ti to pomoze
Ahoj, mojmu kamaratovi velmi pomohol Smoothbeam laser.Mal velmi tazke akne, uz nicomu neveril, nahovorila ho mama, nech to skusi. A pomohlo. Hovoril mi, ze taky laser je iba jeden na Slovensku, tak neviem. Ale bol velmi spokojny a hlavne sa mu aspon rochu vratilo sebavedomie.